Type to search

Γ' ΕΠΣΑ Γ' ΟΜΙΛΟΣ Ερμης Ηρακλειου ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προμηθέας

Προμηθέας – Ερμής Ηρακλείου 0-2: «Άνετη» επικράτηση για τους φιλοξενούμενους.

Share

Εύκολη επικράτηση για τον Ερμή Ηρακλείου ενάντια στον Προμηθέα με 2-0 για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΑ, στο Δημοτικό Στάδιο Υμηττού πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση. Στο δεύτερο μέρος τα γκολ για τους φιλοξενούμενους, που θα αγωνίζονται από του χρόνου στην Β’ ΕΠΣΑ.

Πρώτο Ημίχρονο 

Ο αγώνας ξεκίνησε νωχελικά και για τις δύο ομάδες οι οποίες δεν είχαν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο σε αυτή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς ο Προμηθέας τερμάτισε στην μέση της βαθμολογίας (7ος) ενώ ο Ερμής Ηρακλείου είχε ήδη κλειδώσει την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ κατακτώντας την 2η θέση. Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το υπόλοιπο ημίχρονο, με μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή στο 28’ για τον Προμηθέα, ένα γέμισμα του Κατωπόδη το οποίο έπειτα από τα φάλτσα που πήρε η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Καλογερόπουλου.

Δεύτερο Ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ήταν μια διαφορετική ιστορία με τον Ερμή Ηρακλείου να έχει τον ρυθμό του αγώνα και τελικά να «σπάει» το ρόδι στο 50’ με κεφαλιά του Τσιρώνη έπειτα από καλή εκτέλεση φάουλ του Ουρούτσι για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι επικίνδυνοι όχι όμως αποτελεσματικοί, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Προμηθέα δύο φορές να ισοφαρίσει στο 73′,75′ με τον Καλογερόπουλο να «λέει» όχι στον Καρκάνη  και στις δύο περιπτώσεις. Τελικά ο Ερμής Ηρακλείου βρήκε το δεύτερο γκολ στο 85’, μετά από όμορφη συνεργασία των επιθετικών του με τον Βασιλό να σκοράρει σε κενή εστία μετά από πάσα του Παππά για το τελικό 2-0.

Συνθέσεις:

Προμηθέας: Μαζεμένος, Τσίτσας(Καλατζής), Μιμηγιάννης, Βεόπουλος(Σλαγγούρος), Κομπορόζος, Ζωγλοπίτης(Καραμπατζάκης), Ρίζος(Συριανός), Καρκάνης, Κατωπόδης, Χονδρέλης, Πράσινος

Ερμής Ηρακλείου: Καλογερόπουλος, Γιαννίκος(Χρηστίδης), Ουρούτσι, Προμπονάς, Τσιρώνης, Ζομπαΐδης, Λιαπίδης, Μίγγος(Μακροσάββας), Χαλκιάς(Παππάς), Γιαζατζίδης(Βασιλός), Βλυσσίδης

Διαιτητές:  Καρράς Α., Πέλεκης Β., Ζέρβου Ν.

Επιμέλεια: Ξένος Δημήτρης

 

Tags: