Type to search

Απόλλων Χαλανδρίου Β' ΕΠΣΑ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δόξα Βύρωνα-Απόλλων Χαλανδρίου 0-0: <<Κουλούρια>>…. και το θρίλερ συνεχίζεται

Share

Στο γήπεδο της <<Εργάνης>> η Δόξα Βύρωνα υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Χαλανδρίου για την 3η αγωνιστική των play-off της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Το παιχνίδι ήταν ένα κανονικό ντέρμπι με πολύ ένταση, πάθος, πολλά φάουλ και ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα (0-0) δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο, με την υπόθεση άνοδος να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο και τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές να δημιουργούν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό κοινό. Για ακόμη μια φορά οι φίλοι της δόξας έδωσαν βροντερό παρόν στο γήπεδο. Αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κατοίκου έχουν οι φιλοξενούμενοι.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά στο ματς, κυκλοφορούσε ωραία τη μπάλα και προσπαθούσε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη στιγμή για την εστία του Μεϊμάρογλου. Για πρώτη φορά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 17ο λεπτό. Από βολέ του Καλλιαμπάκου και κακό υπολογισμό του Λιακόπουλου, ο Τζάκσον τσίμπησε τη μπάλα και πλάσαρε, ο Μεϊμάρογλου όμως έδιωξε εντυπωσιακά. Οι παίκτες της Δόξας απάντησαν στο 24′ όταν ο Ζευκίλης σέντραρε από τα αριστερά, ο Λιακόπουλος πήρε τη κεφαλιά, ο Καλλιαμπάκος όμως μπλόκαρε σταθερά. Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι είχαν τη κατοχή της μπάλας και με οργανωμένες επιθέσεις και built-up από την άμυνα προσπαθούσαν να διασπάσουν τη μαζική άμυνα των γηπεδούχων. Παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την επίτευξη κάποιου γκολ. Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε προς τα αποδυτήρια, ο Φυρίγος συγκρούστηκε με τον Χαλβατζή σε μια διεκδίκηση της μπάλας και έπεσε στο χορτάρι ζαλισμένος. Ο μέσος της Δόξας έγινε αλλαγή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα από το Βύρωνα μπήκε πιο επιθετικά και στο 47ο λεπτό δημιούργησε μια καλή ευκαιρία. Ο Τσάκλανος εκτέλεσε κόρνερ, ο Ρωμανός έκανε τη καρφωτή κεφαλιά, ο Καλλιαμπάκος όμως μπλόκαρε σταθερά. Στο 66′ οι παίκτες του Απόλλωνα βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση και ο Παπαδάκης σούταρε δυνατά, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Δώδεκα λεπτά αργότερα η Δόξα απείλησε για τελευταία φορά, με τον Ζευκίλη να βγαίνει απέναντι στον Καλλιαμπάκο, όμως άργησε να πλασάρει με τον Ψάλλα να επεμβαίνει τελευταία στιγμή και να διώχνει σε κόρνερ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αυτή τη φορά χτυπώντας στη κόντρα επίθεση αφού οι Βυρωνιώτες είχαν ανεβάσει τις γραμμές τους στο γήπεδο. Στη πρώτη περίπτωση, ο Στεργιώτης βρήκε τον Λυμπερόπουλος μέσα στη περιοχή, αυτός πλάσαρε αλλά ο Μεϊμάρογλου έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 90′ ο Παπαδάκης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Λυμπερόπουλος έστρωσε ωραία με το τακουνάκι, ο Στεργιώτης όμως δε πρόλαβε να πλασάρει,  με την ευκαιρία να περνάει ανεκμετάλλευτη.

Η <<λευκή>> ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν χαροποίησε καμία από τις δύο ομάδες και πλέον η άνοδος στη Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ γίνεται πιο περίπλοκη, όπως αποδεικνύει και τετραπλή ισοβαθμία που έχει προκύψει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Εσχάτως, τρεις αγωνιστικές απέμειναν και κάθε βαθμός μοιάζει υπερπολύτιμος. Να θυμίσουμε πως από τη διαδικασία των play-off ανεβαίνουν οι πρώτοι.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Δόξα Βύρωνα (Kωνσταντόπουλος,4-2-3-1): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζανος(60′ Κουτσαυτίκης), Βουτάς, Ρωμανός, Λιακόπουλος, Τσάκλανος, Δούκας, Φυρίγος (46′ Λεβέντης), Καρατσομπανάκης (79′ Νικόλας), Ζευκίλης(90′ Μίζιος), Χαλβατζής

Απόλλων Χαλανδρίου (Βλάχος, 4-3-3): Kαλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Ψάλλας, Πρόξενος, Παναγιώτου, Αγκόλλη, Νίνος(54′ Στεργιώτης), Αγγελόπουλος, Τζάκσον(76′ Λυμπερόπουλος), Κενδεράκης (54′ Μπεθάνης), Παπουτσής(86′ Κούρος)

Βαθμολογία

Άγιος Δημήτριος 3(3-3)

Απόλλων Χαλανδρίου 3(1-1)

Φοίνικας Περιστερίου 3(0-0)

Δόξα Βύρωνα 3(2-2)

Επιμέλεια: Ντίνος Μπέσσας