Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ελευθερία Μοσχάτου – Εύνικος: Εύκολη νίκη για την Ελευθερία

Share

Εύκολη μέρα για την Ελευθερία Μοσχάτου που υποδέχτηκε τον Εύνικο για την 20η αγωνιστική της Α1 γυναικών το μεσημέρι του Σαββάτου (25/02) αφού νίκησε με σκορ 72-61, φτάνοντας σε ρεκόρ 12 νικών και 9 ηττών, ενώ αντίθετα ο Εύνικος γνώρισε την 15η του ήττα μένοντας στις 6 νίκες.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ελευθερία Μοσχάτου ακουμπούσε πολύ την μπάλα στο Low post, συγκεκριμένα στην Γκρίβερ που είτε σκόραρε, είτε με πάσες βοηθούσε να κυκλοφορήσει η μπάλα και να πετύχει καλάθι η ομάδα του Μοσχάτου. Πολύ καλή άμυνα από τις παίκτριες του Γιώργου Σίμου, που πάντα πήγαινε βοήθεια όταν ο Εύνικος ακουμπούσε την μπάλα στο low post και πάντα, έβαζαν τα χέρια τους στην μπάλα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να δυσκολεύονται να σκοράρουν. Από την πολύ καλή άμυνα η Ελευθερία Μοσχάτου χτυπούσε με πολύ καλό επιθετικό transition (εξαιρετική η Καρακασίδου σε αυτό τον τομέα). Ο Εύνικος δεν μπορούσε να εκμεταλευτεί την ελέυθερη παίκτρια που προέκυπταν από τος βοήθεις καθώς δεν ευστοχούσε σε ελευθέρα  μακρινά σουτ, όπως επίσης και στις βολές (7/15 βολές και 1/10 τρίποντα).

Στο δεύτερο ημίχρονο, συγκεκριμένα στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου ο Εύνικος βελτίωσε την άμυνα του με αποτέλεσμα να μειώσει τη διαφορά στους 7 πόντους (52-45 το 3ο δεκάλεπτο) ωστόσο στο 4ο δεκάλεπτο είχαμε μια επανάληψη του 1ου ημιχρόνου και της καλής άμυνας της Ελευθερίας. Έτσι πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό 72-61 έφτασε στην νίκη. Ολιγόλεπτη διακοπή υπήρξε στα τέλη του 3ου δεκαλέπτου καθώς η αστυνομία ζήτησε την αποχώρηση οπαδού από το γήπεδο προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Φ.-Κούλης Χαρ.-Χριστοδουλάκης

Δεκάλεπτα: 19-12, 34-22, 52-45, 72-61

Ελευθερία Μοσχάτου (Σίμος): Καλογουέι 20(2), Στούπα 9(2), Καρακασίδου 19, Νάτσκου 2, Σταμάτη 8(1), Τσούκα, Παπαποστόλου, Ντιόπ, Μπρούερ 12, Ταμπάκου 2, Καλαποθαράκου.

Εύνικος (Βελτσίστας): Εμμανουηλίδου 5, Πολυμένη 9(1), Ζουρνή, Κεσσέ, Βιντσιλαίου 1, Μίλιτσα 12(1), Κάμπελ 23, Τζόουνς 4, Ναυροζίδου 7(1), Μίχου.

Επιμέλεια : Άγγελος Κλάδος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *