Type to search

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΧΙΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Κεντρική ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

A.Σ. Ηλιούπολης-Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων 31-25: Νίκη για την Ηλιούπολη και εδραίωση στη δεύτερη θέση

Share

Η Ηλιούπολη επικράτησε με 31-25 του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων για την 13η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας χάντμπολ γυναικών. Οι οικοδέσποινες πήραν μια σχετικά εύκολη νίκη, αν και κλήθηκαν να κάνουν μια μικρή ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, αρκετά νεύρα και πολλά φάουλ ενδεικτικό πως και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Ηλιούπολη ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 5-1 στο πρώτο πεντάλεπτο εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η Ποδηματά ευστόχησε σε 3 πέναλτι που κέρδισε η ομάδα της. Στη συνέχεια οι παίκτριες του Λεωνίδα αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 5-5. Μάλιστα οι φιλοξενούμενες έκαναν την ανατροπή και ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 8-10. Άξιο αναφοράς είναι πως η Χούτου, από την ομάδα της Ηλιούπολης, αποβλήθηκε από τον διαιτητή για άσχημο μαρκάρισμα πάνω σε αντίπαλό της, πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα. Η συνέχεια, όμως δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα των Αγίων Αναργύρων, η οποία έκανε πολλά λάθη στην άμυνά της και το ημίχρονο έκλεισε με την Ηλιούπολη να βρίσκεται μπροστά στο σκορ (13-11).

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η γηπεδούχες από εκείνο το σημείο και μετά διατήρησαν το προβάδισμά τους, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από το Λεωνίδα. Η Ηλιούπολη ήταν πολύ πιεστική στην άμυνα ενώ στην επίθεση χτυπούσε κυρίως σε κόντρα επιθέσεις, με αποτέλεσμα να διευρύνει το προβάδισμά της σε 23-15, που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε στο ματς. Οι φιλοξενούμενες όμως αντέδρασαν και μείωσαν στα δυο γκολ τη διαφορά (24-22) με τα γκολ που πέτυχαν οι Γεωριτζόγλου και Ψαρρή. Όμως οι παίκτριες της Ηλιούπολης μπόρεσαν να διαχειριστούν το προβάδισμά τους και τελικά πέτυχαν μια σημαντική νίκη με σκορ 31-25. Λίγο πριν από τη λήξη του παιχνιδιού οι δύο προπονητές παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Μυλωνά, αμφότεροι κάνοντας παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις του.

MVP του παιχνιδιού ήταν η Παπαγιαννοπούλου η οποία σκόραρε 12 γκολ για λογαριασμό της Ηλιούπολης. Συμπαραστάτριές της στο σκοράρισμα ήταν και η Τσιονίδου με τη Ποδηματά που βρήκαν 7 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Βέβαια καταλυτικό ρόλο στη κατάκτηση της νίκης έπαιξε και η τερματοφύλακας της ομάδας, Δημητρίου, η οποία απέκρουσε 6 πέναλτι και κράτησε όρθια την ομάδα της με σημαντικές αποκρούσεις. Στον αντίποδα η Παράσχη σημείωσε 6 γκολ, ούσα πρώτη σκόρερ για τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.

Με αυτή τη νίκη η Ηλιούπολη παρέμεινε στη δεύτερη θέση φτάνοντας τους 16 βαθμούς, βλέποντας έτσι με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων γνώρισε την 7η ήττα της σαιζόν και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 8 βαθμούς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηλιούπολη: Δημητρίου, Καραγιάννη, Παπαγιαννοπούλου, Τσιονίδου, Αποστολίδου, Χούτου, Ποδηματά

Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων: Πλωτά, Καρύδη, Παράσχη Μ., Γεωριτζόγλου, Παράσχη Αθ., Κιλάραγου, Ψαρρή

Διαιτητές: Μυλωνάς, Γιαβρούτας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *