Type to search

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λέοντες Καμινίων – ΑΟΚ Φαλήρου 0-0: Πήραν τον βαθμό και ελπίζουν στη σωτηρία οι Λέοντες

Share

Πάρα πολύ σημαντική ισοπαλία για τους Λέοντες στη μάχη που δίνουν για να μείνουν στην κατηγορία, ενώ από την άλλη ο ΑΟΚ Φαλήρου βλέπει το όνειρο της απευθείας ανόδου να απομακρύνεται και άλλο

Οι Λέοντες Καμινίων και ο ΑΟΚ Φαλήρου ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις αλλά με αρκετό πάθος και νεύρα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία την είχε ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Γιώργος Ελευθεράκης, με χαμένο πέναλτι στο 44’. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση, με 7 βαθμούς, ωστόσο τόσο ο βαθμός της ισοπαλίας απέναντι στον 2ο ΑΟΚ Φαλήρου των 29 βαθμών, όσο και η μεστή εμφάνιση τους, σίγουρα τους γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον.

Το πρώτο ημίχρονο στο μεγαλύτερο μέρος του κύλησε χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να εξουδετερώνουν η μια την άλλη και τη διαφορά του βαθμολογικού πίνακα να μην αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ένα σουτ του Διονύση Μπρέγκου στο 4’ που πέρασε αρκετά μακριά από το δεξί δοκάρι και μια αδύναμη κεφαλιά του Σταύρου Κεκάκου στο 15’ ήταν ό,τι πιο ενδιαφέρον είχαν να παρουσιάσουν οι δύο αντίπαλοι στα πρώτα 38 λεπτά. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε η πρώτη πραγματική ευκαιρία με τον Μπρέγκου να κάνει προβολή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Στο 44’ η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου και πάλι με τον Μπρέγκου βγήκε στην αντεπίθεση και έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια ο 18χρονος εξτρέμ ανατράπηκε από τον Γκόραν Τράικο ο οποίος αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα. Ο γκολκίπερ όμως των γηπεδούχων από μοιραίος έγινε ήρωας, καθώς κατόρθωσε να αποκρούσει την εκτέλεση του Ελευθεράκη σε ένα καίριο χρονικό σημείο.

Η συνέχεια του αγώνα δεν έκρυβε τη φάση που θα άλλαζε τις ισορροπίες. Οι αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές δεν βοήθησαν ιδιαίτερα τις ομάδες του, οι οποίες συνέχισαν να δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους. Στο 70’ ο Φώτης Πολίτης αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον ήρωα του αγώνα Τράικο έπειτα από άσχημη πτώση του τελευταίου στο έδαφος, η οποία του δημιούργησε ενοχλήσεις στη μέση. Το γεγονός αυτό ως επί το πλείστον οφειλόταν στα πολλά λεπτά καθυστερήσεων που υπέδειξε ο διαιτητής Φυρογένης και τα οποία έγιναν ακόμα περισσότερα, καθώς κατά τη διάρκειά τους υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί, καθυστερήσεις και αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο συλλόγων.

Οι Λέοντες πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στην πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τη Θύελλα Μοσχάτου και πάλι στο Γήπεδο Ρέντη « Σταύρος Μελισσουργός», ενώ ο ΑΟΚ Φαλήρου θα δοκιμαστεί εντός έδρας με τον Παννεαπολικό.

 

Διαιτητής: Φυρογένης Ε. Βοηθοί: Λιάτσος Γ., Λεκαράκος Χ.

 

Οι Συνθέσεις:

Λέοντες Καμινίων (Φώτης Πολίτης): Τράικο (70’ Φραντζεσκάκης), Καλής, Τριγύρης (84’ Οστέι), Μαραγκός, Κατσούμπης, Μουστακίδης (65’ Κουτσούμπας), Καραγιάννης, Διαμαντόπουλος, Κεκάκος, Ζούβελος, Χάλαρης (84’ Βέκκος)

ΑΟΚ Φαλήρου (Γιώργος Γκοβερίνος): Πολάτος, Ανδρέου, Παπαδόπουλος Χ. (46’ Διονυσόπουλος), Καρανίκας, Χαιρόπουλος, Νίκολλα (84’ Τόλιας), Μπρέγκου (65’ Κοκκοκύρης), Γιαννόπουλος, Χαντζής, Ελευθεράκης, Παπαδόπουλος Η.

 

Επιμέλεια: Ορέστης Καδδάς

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *