Type to search

Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 16-8: Με κεκτημένη ταχύτητα, από το Champions League, έφτασε το σερί στο 17/17

Share

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την ξέφρενη πορεία του, στην Α1 πόλο ανδρών, με το απόλυτο των νικών, πετυχαίνοντας το 3/3, στην Β’ φάση και το 17/17 συνολικά.

Με φόρα από την ευρωπαϊκή νίκη (13-7), επί τη Ραντνίτσκι, για το Champions League,η ομάδα του Ιγκόρ Μιλοβάνοβιτς επιβλήθηκε με 16-8, επί του Απόλλωνα, στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής με 51 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 5-2 και παρά την πίεση του Απόλλωνα, ο οποίος μείωσε την διαφορά στο γκολ(7-6), στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τους Χονδροκούκη και Σολανάκη να έχουν από δυο γκολ, κέρδισε το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρωταγωνιστής για τους ερυθρόλευκους, για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο αρχηγός του Ντίνος Γενηδουνιάς, ο οποίος σημείωσε 4 γκολ, ενώ τον συμπλήρωσαν με τρία οι Φιλίποβιτς και Παπαναστασίου, που ηγήθηκαν της προσπάθειας και της νίκης, των γηπεδούχων.

Πλέον για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με την Βουλιαγμένη, στις 15 του μήνα, ενώ για τον τέταρτο στην βαθμολογία Απόλλωνα ακολουθεί, την ίδια ημέρα παιχνίδι, με τον Εθνικό Πειραιώς, εντός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 16-8

Οκτάλεπτα: 5-2, 2-4, 4-2, 5-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Φιλίποβιτς 3, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραίμης, Χονδροκούκης 2, Βίσκοβιτς 1, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσάνος, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Επιμέλεια: Φραγάκης Γεώργιος

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *