Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

”ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ”

Share

 Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ηλυσιακού με 3-0 σετ.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ο Ηλυσιακός φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στο κλειστό ”Αντώνης Φώτσης” των Ιλισίων. Οι παίκτριες της Κις Κάταλιν αποτέλεσαν έρμαιο στις ορέξεις των ερυθρολεύκων. Το σύνολο του Λορένζο Μίτσελι με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στους 8 του CEV CUP επί της τσέχικης Ντούκλα Λίμπερετς επικράτησαν, με χαρακτηριστική ευκολία, με 3-0 σετ και έμειναν έτσι στο κυνήγι των δικεφάλων που ισοβαθμούν στην κορυφή της Volley League.

Στο πρώτο σετ ο Ηλυσιακός μπήκε πολύ δυνατά και φάνηκε ικανός να κοιτάξει στα μάτια τον πανίσχυρο αντίπαλο. Τα κορίτσια της ομάδας των Ιλισίων μάλιστα προηγήθηκαν με 21-19, όμως με ένα σερι 6-0 και μπροστάρισσα τη Βίλμα Σάλας οι Πειραιώτισσες πήραν το πρώτο σετ με 25-21.Οι κιτρινόμαυρες προηγήθηκαν ακόμα και με 6 πόντους διαφορά (11-5), όμως δεν κατάφεραν να επικρατήσουν στο πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ οι πετοσφαιρίστριες του Μίτσελι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και δεν άφησαν σε κανένα σημείο τις αντίπαλές τους να αντιδράσουν. Με επιβλητική εμφάνιση από την Μαρία Γενιτσαρίδη, ο Ολυμπιακός έφτασε από νωρίς στο +9. Η Ελληνίδα διαγώνιος ήταν ”πανταχού παρούσα” σε άμυνα και επίθεση. Με άξιες συμπαραστράτριες την Λαμπούση και την Κούμπουρα, οι ερυθρόλευκες κατέκτησαν το δεύτερο σετ με 25-17.

Στο τρίτο σετ ο Ηλυσιακός φάνηκε να παραδίδει τα όπλα. Οι αθλήτριες της Κάταλιν υπέπεσαν σε διαρκή λάθη και δεν κατάφεραν παρά την εξιέπαινη εμφάνιση των Φλιάκου και Κασδοβασίλη να πλησιάσουν σε κανένα σημείο του σετ. Κάπως έτσι τα κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν εύκολα και στο τρίτο σετ με 25-16 και διαμόρφωσαν το 3-0.

Μετά από αυτή τους τη νίκη, οι Πειραιώτισσες ανέβηκαν στην τρίτη θέση της κατάταξης εκμεταλλευόμενες την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά, ο Ηλυσιακός έπεσε κι άλλο στην βαθμολογία και συνεχίζει το δύσκολο αγώνα του για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: (KISS KATALIN) ΓΙΩΤΑ,PENE,RADOVIC,BORHANI-ESFAHANI,ΦΛΙΑΚΟΥ,ΣΑΜΠΑΤΗ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (LORENZO MICELLI) ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ,CARRARO,SALAS,ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗ,ΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΣΜΑ

Τα σετ (0-3): 21-25, 17,25, 16-25

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΜΑΚΗΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *