Type to search

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη “χρυσάφι” για τον Παντζιτζιφιακό

Share

  Στο γήπεδο της Παραλίας στην Καλλιθέα ο Παντζιτζιφιακός επικράτησε με 1-0 του Δία Κορυδαλλού. Σημαντική νίκη με βαθμολογικό όφελος για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι “γνώρισαν” δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Ο αγώνας έγινε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες και ο αέρας επηρέασε τόσο την εικόνα του αγώνα όσο και τον κόσμο στις κερκίδες. Περίπου 40 φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση μοιρασμένοι στις δύο ομάδες.

Ο αγώνας

Ο κακός καιρός και η σημαντικότητα της αναμέτρησης είχε ως αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε ένα “κακό” ποιοτικά παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους και δεν υπήρξε κάποια ευκαιρία. Μία νευρική εκκίνηση με αρκετά λάθη και 2 τραυματισμούς που ευτυχώς δεν οδήγησαν σε αναγκαστικές αλλαγές. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στο Δία Κορυδαλλού. Στο 20′ ο Πηγουνάκης έκανε ωραία ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε από πλάγια θέση να σκοράρει, με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης το σούτ του Μπουρογιαννόπουλου πέρασε άουτ. Αυτή ήταν η πρώτη απειλή, με τον Παντζιτζιφιακό να απαντάει στο 28ο λεπτό. Η πρασπάθεια του Τρίχα είχε σαν αποτέλεσμα να στρωθεί η μπάλα στον Κωσταντίνου, ωστόσο το σούτ του πήγε στο δοκάρι ενώ στη συνέχεια ο Μπαλαμπάνης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Δία(Κύρικος). Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και απείλησαν ξανά στο 36′ με το νεαρό τερματοφύλακα να αποκρούει και πάλι το δυνατό σουτ του Μπαλαμπάνη. Οι παίκτες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 0-0 και χωρίς άλλες ευκαιρία.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο για την επανάληψη αποφασισμένες να πάρουν τους 3 βαθμούς, ωστόσο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Στο 53ο λεπτό το μακρινό σούτ του Μπουρογιαννόπουλου πέρασε έξω, με τον επιθετικό του Δία να κλέβει τη μπάλα και να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Κραδαρίτη. Στο 60′ μπήκε το μοναδικό γκόλ της αναμέτρησης. Ο Κωσταντίνου προσπάθησε να σκοράρει με φάουλ και ο Κύρικος απέκρουσε, ωστόσο η μπάλα στρώθηκε στο Μαύρο που από κοντά “έγραψε” το 1-0. Ο αρχηγός του Παντζιτζιφιακού σκόραρε και αφιέρωσε το γκόλ στην εξέδρα. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν υπήρξε κάποια σημαντική στιγμή. Μία μικρή ένταση που προκλήθηκε από ένα δυνατό μαρκάρισμα στο κέντρο “έσβησε” γρήγορα, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να δίνει μία τεράστια ανακούφιση στη γηπεδούχο ομάδα. Τελικό σκόρ Παντζιντιφιακός Δίας Κορυδαλλού 1-0 σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Διαιτητής

ΖΕΣΤΑΣ Μ.

Βοηθοί

ΦΑΓΚΡΙΔΑΣ Α. ΛΥΤΡΙΒΗΣ Ζ.     Παρατηρητής  ΜΑΛΟΥΧΟΣ

Συνθέσεις

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: ΚΡΑΔΑΡΙΤΗΣ, ΜΑΥΡΟΣ, ΤΡΙΧΑΣ, ΜΠΙΝΑΤΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ, ΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, TARJA, ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: ΚΥΡΙΚΟΣ, ΠΑΛΙΚΙΣΙΑΝΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΗΛΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ., ΠΟΥΛΙΑΣ, ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ, ΧΑΡΑΤΣΑΡΗΣ, ΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΠΛΙΑΓΚΑΣ

Επιμέλεια: ΛΑΙΝΙΔΗΣ ΛΟΙΖΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *