Type to search

A1 γυναικων Βολεϊ Volley League Women Αιγαλεω Κεντρική

ΑΙΓΑΛΕΩ Γ. – ΠΑΟΚ Γ. 1-3: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΒΑΦΤΗΚΕ ΤΟ “ΣΙΤΙ”

Share

Στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγαλέου “Σταύρος Βενέτης”, φιλοξενήθηκε ο ΠΑΟΚ Γ. σήμερα Σάββατο 28/1/23 για λογαριασμό της 14ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών. O «δικέφαλος» του βορρά πέρασε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-1.

Στα του ματς τώρα. Οι γηπεδούχες παρότι ξεκίνησαν νοθρά το παιχνίδι, αφυπνίστηκαν μετά το 1ο τάιμ άουτ και βγάζοντας συνεχόμενα καλά σερβίς με την αρχηγό Βλάχου Κατερίνα βρέθηκαν να προηγούνται με 18-12. Οι παίκτριες του Fenoglio Marco, βγάλανε αντίδραση και μειώσανε εκ νέου την διαφορά σε 19-18. Το Αιγάλεω όμως ήταν πιο ψύχραιμο στις λεπτομέρειες και έκλεισε το πρώτο σετ με 26-24 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους 300+ φιλάθλους που είχαν δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Στο 2ο σετ, ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό, περιόρισε τις λανθασμένες υποδοχές και κάνοντας  το τέλειο παιχνίδι έφτασε εύκολα στην ισοφάριση με 25-13.

Το μπλοκ του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό και με την εξαιρετική επιθετικά σήμερα Κάφρεϊ Πέυτον δώσανε το προβάδισμα στον «δικέφαλο» με 2-1 σετ και 25-17.

  Το Αιγάλεω δεν πτοήθηκε από την ανατροπή που δέχθηκε και μπήκε αποφασισμένο στο 4ο σετ να φέρει το ματς στα ίσια. Πήρε από νωρίς το προβάδισμα με την Κελεσίδη και την Ντέκανι Μπερναντέτ να βγάζουν μεγάλες άμυνες και το πήγε σχεδόν μέχρι το τέλος. Στο 24-22 και με τριπλό σετ πόιντ οι πρωτοπόρες στην βαθμολογία παίκτριες του ΠΑΟΚ, δείξανε γιατί βρίσκονται εκεί. Ψύχραιμο πλασέ από την Κλέπκου, άσσο η Πολυνοπούλου και τα δύο μπλοκ από την Μπλάνκο και την Κρολ και το 26-24 ήταν γεγονός.

Ο ΠΑΟΚ Γ.  συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του με 13 νίκες σε 14 παιχνίδια και παραμένει μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ η ήττα αυτή δεν αλλάζει κάτι για το Αιγάλεω που βρίσκεται στην προ τελευταία θέση.

 

 Γράφει ο Στέλιος Παπαδόπουλος.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *