Type to search

Volley League Women Α1 ΒΟΛΕΊ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τζίνα Λαμπρούση: «Στόχος το πρωτάθλημα – Να είμαστε σε ετοιμότητα»

Share

Δηλώσεις στον Θοδωρή Δημόπουλο

Όσα είπε η Ελληνίδα κεντρική του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, για τη 19η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ.

Δια πυρός και σιδήρου ήρθε το 3-2 για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Με πολλές διαφορετικές πρωταγωνίστριες, μία εκ των οποίων και η Τζίνα Λαμπρούση. Που έκανε εξαιρετική δουλειά στο μπλοκ, αλλά και στα ανασταλτικά της καθήκοντα, τελειώνοντας το παιχνίδι με 8 πόντους.

Μάλιστα, μας μίλησε, λίγο αφότου ολοκληρώθηκε η μεγάλη αναμέτρηση. Όχι μόνο για τα τεκταινόμενα αυτής, αλλά και το πως μπορεί να επηρεάσει η εμφάνιση, σε παιχνίδια όπως αυτό, αλλά και με την Ταργκοβίστε, την ψυχολογία της ομάδας, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο απολογισμός του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

«Καταφέραμε και επιστρέψαμε στις νίκες, μετά από ένα αρνητικό σερί. Θέλαμε να κερδίσουμε πάρα πολύ σήμερα, ώστε να ξεκινήσουμε να βρίσκουμε ρυθμό. Αν και μπήκαμε δυναμικά στα δύο πρώτα σετ, στο τρίτο κάναμε κάποια εύκολα λάθη, που μας ανάγκασαν να κόψουν λίγο το ρυθμό μας, όπως και στο τέταρτο σετ. Όπου είχαμε και την αναποδιά με την αλλαγή της πασαδόρου, που μας αποσυντόνισε. Ωστόσο, στο τάι μπρεικ δείξαμε ότι θέλουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη και να πανηγυρίσουμε στην έδρα μας».

Η ενθάρρυνση από τις εμφανίσεις με το Δικέφαλο του Βορρά και την Ταργκοβίστε για τη συνέχεια

«Σίγουρα είναι μεγάλη, το πρωτάθλημα είναι ο στόχος που μας έχει απομείνει. Τα δύο ματς με Ταργκοβίστε και ΠΑΟΚ θα μας δείξουν τι πήγε σωστά και τι λάθος. Έτσι ώστε να βελτιωθούμε και να είμαστε σε ετοιμότητα, για τον τελικό στόχο, που μας περιμένει σε λίγες εβδομάδες, μετά το φάιναλ φορ του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *