Type to search

Ένζο Φερνάντες Μπενφίκα Ολιμπίκ Λυών ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρέμιερ Λιγκ Τσέλσι

Τσέλσι : Οι “μπλε” δεν σταματούν στο Μαντουεκέ, θέλουν άλλους δύο!

Share

Σε φρενήρη ρυθμό συνεχίζονται τα μεταγραφικά στη Τσέλσι μιας και το όνομα του Ένζο Φερνάντες βρίσκεται πάλι στο προσκήνιο, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Μαλό Γκουστό για τη δεξί άκρο της άμυνας.

Η Τσέλσι είναι αποφασισμένη να κινηθεί για δύο ακόμα προσθήκες, παρά τις ήδη 17 μεταγραφές της φετινής σεζόν. Ο Γκρέιαμ Πότερ θέλησε να κάνει αλλαγές στο ρόστερ που ανέλαβε από τον Τόμας Τούχελ και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τοντ Μπόλι, δεν χαλάει το χατήρι του βρετανού τεχνικού.

Δύο είναι οι θέσεις στις οποίες η Τσέλσι ψάχνει ενίσχυση, ένα κεντρικό μέσο και ένα δεξί μπακ. Βασικός στόχος ήταν και παραμένει ο Ένζο Φερνάντες. Οι προσπάθειες απόκτησής του ωστόσο βρίσκουν πάντα στο τείχος που έχει υψώσει η Μπενφίκα και θα “πέσει” μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα των 120 εκατομμυρίων. Η ομάδα του δυτικού Λονδίνου είναι ταυτόχρονα διατεθειμένη να στείλει παίκτες δανεικούς στην Πορτογαλία ως μέρος της ανταλλαγής.

Υπάρχουν βέβαια και εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση. Ο λόγος για τους Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ που βρισκόταν παλαιότερα στις ακαδημίες των “μπλε”, το Μόϊσες Καϊσέδο της Μπράιτον και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ που αποτελεί το διακαή πόθο της Λίβερπουλ. Η μεταγραφή μέσου είναι μείζονος σημασίας λόγω της λήξης των συμβολαίων των Ζορζίνιο και Ενγκολό Καντέ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Όσο για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Μαλό Γκουστό είναι το όνομα που βρίσκεται πρώτο στη λίστα της Τσέλσι. Ο Γάλλος αμυντικός αγωνίζεται στη Λυόν και θα αποτελέσει την εναλλακτική πίσω από το Ρις Τζέιμς που έχει μείνει εκτός λόγω τραυματισμού. Για τον 19χρονο όμως, ανταγωνίζονται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ψάχνει να βρει και εκείνη παρτενέρ του Ντιόγκο Νταλότ ενώ προσπαθεί να πουλήσει τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα.

Μάκης Θεοτοκάτος

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *