Type to search

Borussia Dortmund Bundesliga ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Μπουντεσλιγκα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σεμπάστιαν Αλέ

Σεμπάστιαν Άλε: Η επιστροφή που πρέπει να πανηγυριστεί σαν τίτλος

Share

Η περιπέτεια της υγείας του Σεμπάστιαν Αλέ που αποτελεί πλέον παρελθόν και η δύναμη ψυχής του Ιβοριανού που πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Με μέχρι τώρα καριέρα που άνετα γίνεται ταινία ο Σεμπάστιαν Αλέ επέστρεψε σήμερα στα γήπεδα. Το βουνό που είχε να ανέβει ήταν τεράστιο αλλά όπως κάθε επιθετικός κλάσης κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην ασθένεια του και να φωνάξει παρών τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στη ζωή.

 

 

Με την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν ήταν γνωστό πως η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει τον Χάαλαντ μακριά από την ομάδα της Βεστφαλίας. Ο εκλεκτός της Ντόρτμουντ ως η επόμενη αιχμή του δόρατος ήταν ο Σεμπάστιαν Αλέ . Ο Ιβοριανός που αναγεννήθηκε στο Άμστερνταμ και τον Άγιαξ, ήταν έτοιμος για την επιστροφή του στην Μπουντεσλίγκα. Η μοίρα όμως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του από την ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ, ο Αλέ διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις. Έβαλε μια άνω τελεία στην ποδοσφαιρική του καθημερινότητα και ξεκίνησε να ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά με χειρουργεία, φαρμακευτικές αγωγές και χημειοθεραπείες. Το ημερολόγιο έδειχνε 19 Ιουλίου 2022. Σήμερα έξι μήνες μετά συνάμα με την έναρξη της Μπουντεσλίγκα ήρθε και η δίκη του προσωπική ποδοσφαιρική επανέναρξη. Στο 62΄ στο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ ήταν η στιγμή του, όταν και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Μουκοκό. Το αν σκόραρε η αν μοίρασε κάποιο τέρμα μικρή σημασία έχει . Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η πορεία του από την άβυσσο των νοσοκομείων στον επίγειο παράδεισο της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

 

 

Επιμέλεια : Αντώνης Παπαδόπουλος

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *