Type to search

Manchester United Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ο Βέγκορστ ήρθε, αλλά δεν «έφερε» την νίκη.(video)

Share

Στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, στο ντεμπούτο του Βουτ Βέγκορστ. Παρόλο που προηγήθηκαν με τον Μπρούνο Φερνάντεζ(43’), οι «κόκκινοι διάβολοι» δέχτηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ολίσε(90’+1).

«Αναιμικό» ντεμπούτο για το Βέγκορστ.

Τέλος στο σερί των εννέα συνεχόμενων νικών για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μπήκε το βράδυ της Τετάρτης και χάθηκε η ευκαιρία για την Γιουνάιτεντ να βρεθεί, έστω και προσωρινά, στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ολλανδός τεχνικός, αποφάσισε να ξεκινήσει βασικό τον Βουτ Βέγκορστ, τον οποίο οι συμπαίκτες προσπάθησαν από την αρχή να «βρουν» με ψηλές μπαλιές μέσα στην μεγάλη περιοχή χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Μπρούνο Φερνάντεζ, ένας αθόρυβος ηγέτης.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, έχει δυο γκολ και 2 ασίστ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, επηρεασμένος και αυτός από την συνέπεια και την διάρκεια που θέλει να έχει γενικότερα το σύνολο του ο Τεν Χαγκ. Παρόλο που απόψε δεν βοήθησε την ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς, ο 28χρονος μέσος, αποδεικνύεται ηγετική φυσιογνωμία τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Το γκολ του Μπρούνο Φερνάντεζ στο 43′.

Η ισοφάριση της Κρίσταλ Πάλας στις καθυστερήσεις. 

Επιμέλεια: Γιάννης Νικολόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *