Type to search

Arsenal Champions league CHAMPIONS LEAGUE Champions League Chelsea fc Graham Potter mikel arteta Mykhaylo Mudryk Premier League Premier league Rinat Akhmetov Todd Boehly

Μούντρικ: Μεταγραφή εκατομμυρίων με μπόνους… στον Ουκρανικό στρατό

Share

Το σήριαλ που ακούει στο όνομα Μικάιλο Μούντρικ ολοκληρώθηκε και ο ποδοσφαιριστής μετατρέπεται για τα επόμενα 8.5 έτη από κάτοικος Κιέβου σε κάτοικο Λονδίνου.

Ωστόσο στο Λονδίνο, θα φορά τα χρώματα των «μπλε» του Τοντ Μπόελι ο οποίος ξόδεψε περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει την Σαχτάρ Ντόνετσκ να συναινέσει και να τον αφήσει να μετακινηθεί στην Τσέλσι  και επί της ουσίας να τον κλέψει από τους «κανονιέρηδες» του Μίκελ Αρτέτα που επιθυμούσαν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Όμως, αυτό που προκαλεί πραγματική εντύπωση είναι το γεγονός πως μέρος από τα έσοδα της μεταγραφής του Ουκρανού σταρ θα πάνε στον Ουκρανικό στρατό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ρίνατ Αχμέτοβ, ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ουκρανικού συλλόγου. «Αποφάσισα να δωρίσω 25 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσω τους στρατιώτες μας, τους υπερασπιστές μας και τις οικογένειές τους. Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να καλυφθούν διαφορετικές ανάγκες, όπως είναι η παροχή ιατρικής και προσθετικής φροντίδας, ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και εξυπηρέτησης συγκεκριμένων αιτημάτων». Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Έχω ανάμικτα συναισθήματα, γιατί προκειμένου να κερδίσουμε ευρωπαϊκά τρόπαια, θα πρέπει να προσκαλούμε στην ομάδα και στο ουκρανικό πρωτάθλημα ποδοσφαιριστές, όπως ο Μούντρικ και όχι να τους βλέπουμε να αποχωρούν για τα καλύτερα πρωταθλήματα και τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Παρόλα αυτά είμαι πεπεισμένος πως ο Μικάιλο με την ταχύτητά του, την τεχνική του και το όμορφο παιχνίδι του θα κερδίσει τον σεβασμό, την συμπάθεια και την αγάπη των φιλάθλων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

Γράφει ο Δημήτρης Τσάκνης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *