Type to search

Κύπελλο Ελλάδας ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Share

Πάοκ και Παναθηναϊκός απόψε (18/1 ) στις 20:30 ( COSMOTESPORT/BWIN SPOIRTFM 94,6) αναμετρώνται στο γήπεδο της Τούμπας για τα προημητελικά του Κυπέλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση αυτή θα είναι η δεύτερη ανάμεσα στους δύο μονομάχους για την φετινή σεζόν ενώ αναμένεται να συναντηθούν τέσσερις ακόμα φορές .

Οι δύο μονομάχοι ανμένεται να παραταχθούν ως εξής :

Πάοκ(Λουτσέσκου) :Κοτάρσκι,ίγκνασον, Κολιεράκης,Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ντάγκλας Αουγκόστο, Κωσταντέλιας,Ντάντας,Μπράντον Τόμας, Νάρεϊ , Ζίβκοβιτς.

Παναθηναϊκός(Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν,Βαγιαννίδης,Σένκεφελντ, Πούγγουρας ,Χουάνκαρ , Ρούμπεν, Κουρμπέλης,Τσέριν , Παλάσιος ,Μπερνάρ ,Ιωαννίδης.

Απουσία της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό ο Α.Σπόραρ που θα μείνει εκτός λόγω ίωσης.

Απο την άλλη πλευρά η ομάδα του Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών των : Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριου Τσαούση,Φιλίπε Σοάρες ,Νίκολας Κουαλιάτα,Τόμας Μουργκ και Γιάσμιν Κούρτιτς .

Το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον δικέφαλο του Βορρά και το τρυφίλλι τον περασμένο Οκτώβριο και τότε με τον Πάοκ γηπεδούχο ανέδειξε νικητές τους παίχτες του Παναθηναϊκού με σκορ 1-2. Στον επεισοδιακό εκείνο παιχνίδι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε αποδράσει με το διπλό πετυχαίνοντας ανατροπή με δύο γκολ του Αϊτόρ . Παρά την ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων η Αθηναϊκή ομάδα τελικά πήρε το σπουδαίο τρίποντο πετυχαίνοντας τότε την 6η της  νίκη σε 6 αγώνες πρωταθλήματος.

Τα αποψινά δεδομένα θα είναι διαφορετικά . Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Οκτωβρίου  Αϊτόρ είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο σχετικού ντεφορμαρίσματος ενώ παράλληλα στον Παοκ προετοιμάζονται για τον αγώνα χωρίς 6 κομβικούς παίχτες.

Το πρόσωπο της αναμέτρησης αναμένεται να είναι ο νεοαποκτηθής για τους Θεσσαλονικείς Τάισον ο οποίος αναμένεται να κάτσει στο πάγκο.

Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για  την άλλη Τετάρτη(25/1)  στο γήπεδο της Λεοφώρου ενώ μεσολαβεί το παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή ( 22/1) .

Επιμέλεια : Φωτεινός Τριγάζης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *