Type to search

Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Αθλητικη Διοργανωση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός-ΓΣ Περιστερίου: 17-5 Άνετη νίκη για τις ‘Ερυθρόλευκες γοργόνες’

Share

Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας Γυναικών Πόλο, ο Ολυμπιακός πήρε μία ακόμη εύκολη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στο Περιστέρι, στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο.

Σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς, δεν είχε συμπεριλάβει στην αποστολή την Σιούτη, αλλά και τις 2 από τις 3 αδελφές Πλευρίτου (Ελευθερία και Βασιλική) και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νεαρά κορίτσια, οι υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα με μεγάλη άνεση.

Οι γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και προηγήθηκε νωρίς στο 1ο οχτάλεπτο με 5-0, χάρη σε 2 τέρματα από την Κρίστμας και την Ξυρηδιώτη και ένα γκολ της Σάντα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του οχταλέπτου το Περιστέρι μείωσε με την Κολιτσοπούλου σε 5-1. Στο 2ο οχτάλεπτο ο Ολυμπιακός έκανε γρήγορα το 7-1 με γκολ από την Δρακωτού και την Κρίστμας, ενώ χάθηκαν και από ένα πέναλτι για την κάθε ομάδα, η Τορνάρου από πλευράς Ολυμπιακού και η Κολιτσοπούλου, από πλευράς Περιστερίου. Η Αποστολίδου μείωσε σε 7-2 για το Περιστέρι με την αρχηγό του Ολυμπιακού, Μαργαρίτα Πλευρίτου και την Τριχά να αυξάνουν την διαφορά του σκορ στο 9-2, για να κάνει η Γροζοπούλου του Περιστερίου το 9-3, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του 3ου οχταλέπτου, Ξενάκη και Ελευθεριάδου για τις ‘Ερυθρόλευκες’ έγραψαν το 11-3. Η Κάσσαρη μείωσε σε 11-4 με ωραίο σουτ για το Περιστέρι, αλλά ελάχιστα μετά, η φουνταριστή του Ολυμπιακού, Μυριωκεφαλιτάκη, έκανε το 12-4. Το οχτάλεπτο έκλεισε με ένα γκολ ακόμη για κάθε ομάδα, η Αποστολίδου από το Περιστέρι και η Χριστοδούλου για τον Ολυμπιακό, για το 13-5. Στο 4ο και τελευταίο οχτάλεπτο οι παίκτριες του κ. Πάτρα (προπονητής Περιστερίου), δεν έδειξαν την απαραίτητη συγκέντρωση, έπεσαν σε παγίδες του Ολυμπιακού και έκαναν κάποια εύκολα λάθη, με αποτέλεσμα να μην σκοράρουν καθόλου. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού βρήκαν δίχτυα 4 φόρες, 2 γκολ η Σάντα, 1 από Μυριωκεφαλιτάκη και Μαρία Οικονόμου για το τελικό 17-5.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός παίζει στη Λάρισα με τον ΝΟ Λάρισας και το Περιστέρι υποδέχεται τον ΝΟ Ρεθύμνου.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Σάντα, Ξυρηδιώτη, Ελευθεριάδου, Τρίχα, Ξενάκη, Δρακωτού, Μ. Πλευρίτου(C), Τορνάρου, Χριστοδούλου, Κρίστμας, Μυριωκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Ε. Οικονόμου, Μ. Οικονόμου.

ΓΣ Περιστερίου (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου, Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου, Κωνσταντοπούλου, Μπέτση, Μπερίκου, Πέττα(C), Μπεκρή, Κάσσαρη, Γκοτζιά, Κοβάσεβιτς, Παπασηφάκη, Κικκίδου.

Γιώργος Κουρτέσης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *