Type to search

Super League 2 Κηφισια Παναχαϊκή ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά – Παναχαϊκή 3-0 : Νίκη για τη Κηφισιά, ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο.

Share

Τεράστια νίκη στο ντέρμπι κορυφής του νοτίου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2 πανηγύρισε η Κηφισιά με 3-0 επί της Παναχαϊκής. Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο << Γεώργιος Καμάρας >> στη Ριζούπολη, η ομάδα των Βορείων Προαστίων κατάφερε να επικρατήσει με δύο γκολ του Τετέϊ και ένα του Κουιρουκίδη.  Έτσι, διατηρεί το απόλυτο έχοντας 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, μένει πρώτη στη κορυφή της βαθμολογίας και κοιτάει προς την άνοδο. Για την Παναχαϊκή αυτό που ξεχώρισε ήταν η στήριξη των οπαδών της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν από το 1ο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ενώ παράλληλα εμψύχωσαν την ομάδα μετά το ματς.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες είχαν τα διαστήματα υπεροχής τους. Η Παναχαϊκή έχασε τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, με τον Μυτίδη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 10′ μετά από γύρισμα του Μπουρλάκη.

Η Κηφισιά αξιοποίησε τη δική της πρώτη ευκαιρία και σκόραρε στο 25ο λεπτό. Ο Σωτηράκος βρήκε με μακρινή μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τον Τετέϊ, ο οποίος πρόλαβε τον Κολοβούρη και πλάσαρε από δύσκολη γωνία για το 1-0 των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 33′, όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά του Τριμμάτη, ο Μαζουλουξής πρόλαβε στο πίσω δοκάρι τον Μυτίδη και πέταξε τη μπάλα κόρνερ.

Στο δεύτερο 45λεπτο η εικόνα ήταν διαφορετική. Στο μεγαλύτερο μέρος η Κηφισιά ήταν κυρίαρχη αλλά και συνάμα αποτελεσματική σφραγίζοντας τη νίκη. Η Παναχαϊκή είχε μια σπουδαία στιγμή για να ισοφαρίσει στο 60′ όταν ο Αλεξόπουλος, που πέρασε ως αλλαγή, απέφυγε δύο αντιπάλους του από τα αριστερά. Έκανε το παράλληλο γύρισμα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Χάντι δεν μπόρεσε να βάλει σωστά το πόδι του και έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η Κηφισιά θα δει τον Κολοβούρη να βρίσκει επέμβαση σε κεφαλιά του Κουιρουκίδη στο 68′ μετά από σέντρα του Πέϊου, αλλά ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής δεν βρήκε απάντηση και στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το παιχνίδι και βρήκαν δύο γκολ σε 2 λεπτά. Αρχικά στο 72′, μετά από ωραία συνεργασία και κυκλοφορία της μπάλας, ο Να’ Ζόζεφ σέντραρε στο πίσω δοκάρι για τον Τετέϊ, ο οποίος πήρε τη κεφαλιά και την έστειλε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Ο Να’ Ζόζεφ, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 67′, έβγαλε δύο λεπτά αργότερα και δεύτερη ασσίστ. Τροφοδότησε κάθετα τον Κουιρουκίδη και εκείνος νίκησε από πλάγια θέση τον Κολοβούρη διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προπονητής Κηφισιάς ( Γιώργος Πετράκης )

Προπονητής Παναχαϊκής ( Σούλης Παπαδόπουλος )

Κωνσταντίνος Παναγιώτου ( Αμυντικός Κηφισιάς ) : << Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στη προπόνηση και πιστεύω ότι τα κάνουμε σε μεγάλο βαθμό. Είναι μια συνεχόμενη δουλειά που ανταμείβεται με τα αποτελέσματα αυτά. Υπάρχει πίεση και απαιτήσεις, αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε ομάδα με όλη την έννοια της λέξης και νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. >>

Περισσότεροι από 400 φίλοι της Παναχαϊκής υπολογίζεται ότι έκαναν το ταξίδι από τη Πάτρα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Και αυτό ακριβώς έκαναν, τραγουδώντας διαρκώς από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος και αγωνιστικής εικόνας. Οι παίχτες της ομάδας προσπάθησαν και έδωσαν ότι είχαν αλλά στο τέλος νικήθηκαν από μια καλύτερη ομάδα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίχτες της Παναχαϊκής κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τους χειροκρότησαν και για περισσότερα από 3 λεπτά τραγουδάγανε μαζί.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κηφισιά ( Γιώργος Πετράκης ) : Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Παυλάκης ( Να Ζόζεφ 67′ ), Σωτηράκος, Παναγιώτου ( Προβυδάκης 55′ ), Πέϊος, Παπασάββας ( Γκίνη 77′ ), Ταλάλ ( Αντερέγκεν 67′ ), Κουιρουκίδης, Τετέϊ ( Πρίτσας 77′ ).

Παναχαϊκή ( Σούλης Παπαδόπουλος ) : Κολοβούρης, Ρουγκάλας, Τσακμάκης, Τοπάλ, Τσιάρας ( Λινάρδος 59′ ), Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Τριμμάτης, Κέρη ( Χάντι 46′ ), Μυτίδης ( Αλεξόπουλος 53′ ), Καρακλάϊτς.

Επιμέλεια : Χρήστος Σκούρας.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *