Type to search

2ος ΟΜΙΛΟΣ Αθλητικη Διοργανωση Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ Πανιώνιος

Πανιώνιος ΓΣΣ- ΑΣΕ Δούκα ’90-67′: Συνεχίζει ακάθεκτος ο ‘Ιστορικός’ στο δρόμο για την άνοδο

Share

Μόλις λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του UNICEF Trophy, η ομάδα του Πανιωνίου πήρε την δέκατη συνεχόμενη νίκη της, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, για τον 2ο όμιλο.

Ο ‘Ιστορικός’ επικράτησε στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ‘Ανδρέας Βαρίκας’ του Δούκα, με ’90-67′, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το νικηφόρο σερί του. Το παιχνίδι από νωρίς φάνηκε πως θα εξελισσόταν σε παράσταση για ένα ρόλο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν γρήγορα διαφορά. Στο 6′ για πρώτη φορά έφτιαξαν διψήφια διαφορά, ’20-10′, με τον Βεργίνη να έχει 10 πόντους για την ομάδα του μέχρι εκείνο το σημείο με 5/5 δίποντα. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Πανιώνιος έφτασε το σκορ στο ’54-32′ για να καταλήξει στην ανάπαυλα με μία διαφορά 19 πόντων, ’56-37′. Η μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων, ήταν αυτή των 25 πόντων, όταν στο 28ο λεπτό, οι γηπεδούχοι προηγούνταν ’72-47′. Ο Δούκας, μπόρεσε να ισορροπήσει σε ένα βαθμό το παιχνίδι και να φανεί ανταγωνιστικός στην τελευταία περίοδο, με επιμέρους σκορ, ’18-17′. Η τελευταία κόρνα βρήκε τον Πανιώνιο θριαμβευτή, δίνοντας χαρά στους αρκετούς φιλάθλους του, που προσήλθαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για επάνοδο στις κορυφαίες κατηγορίες.

Μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα σήκωσε μαζί με τους οπαδούς της το τρόπαιο του Κυπέλλου των μικρότερων κατηγοριών, πανηγυρίζοντας την πρόκριση για το πρώτο Final Eight, του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στις κορυφαίες βάση κατάταξης ομάδες της Basket League.

Δεκάλεπτα: 34-21, 56-37, 72-50, 90-67

Συνθέσεις ομάδων

Πανιώνιος (Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος 9, Παπαδιονυσίου Γ. 8, Λάζαρης 11 , Παπαδιονυσίου Ε. 14, Αντωνάκης 2, Τρύφωνας 2, Μάντζαρης 5, Σταθόπουλος 4, Χάλαρης 12, Τζουγκαράκης 9, Κολσούζογλου 1, Βεργίνης 12.
Δούκας (Σορώτος): Μουάτσος, Μαραγκόπουλος, Στεργίου 2, Κοψιάς 20, Γεωργιάδης 8, Σωτηράκης 12, Ελ Ντερίνι, Λιβανός 6, Χατζής 6, Μαλτέζος, Λέκκας 13.

Διαιτητές: Φασόλης, Ορφανός, Κούλης

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ: Γιώργος Κουρτέσης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *