Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

«ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ»

Share

Ποιος θα σταματήσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης; Πραγματοποιώντας για άλλη μια φορά γεμάτη εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει πολύ εύκολα τον ΝΕΟΛ με σκορ 106-70!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αήττητος και ωραίος ο Μίλωνας θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β΄ Εθνικής Ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη, για την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, κατάφερε να διαλύσει την τοπική ομάδα της Κεφαλλονιάς με το ευρύ σκορ 106-70.

Αρκετά ανταγωνιστικός ο ΝΕΟΛ στο 1ο ημίχρονο.

Αδιαμφησβήτητα, όπως αποτυπώνει και η κατάταξη της βαθμολογίας καθώς σήμερα αντιμετώπιζε ο πρώτος τον τελευταίο, η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων είναι μεγάλη. Η ομάδα του Ιονίου δεν άφησε να φανεί αυτό στο πρώτο ημίχρονο, και ιδιαίτερα στο πρώτο δεκάλεπτο, αφού με την άμυνα ζώνης που είχε εφαρμόσει ο έμπειρος κόουτς Παναγιώτης Καυκής είχε μπλοκάρει τα επιθετικά όπλα του Μίλωνα. Με τον Πετρίδη να δίνει επιθετικές λύσεις και τους υπολοίπους να προσπαθούν να βρουν ρυθμό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να χτίσουν μια διάφορά ασφαλείας στο πρώτο μέρος (52-41).

Πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε στο β΄ μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο Μίλωνας παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός. Με μεγάλη ευστοχία έξω από την γραμμή των 6,75, που είναι ένα από τα δυνατά του σημεία, το σύνολο των νοτίων προαστίων μεγάλωσε πολύ την διαφορά. Το επιμέρους σκορ της 3ης περιόδου (28-7) φανερώνει την εικόνα της αναμέτρησης την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η γηπεδούχος ομάδα πηρέ σκορ από όλους τους παίχτες που αγωνίστηκαν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για την ομάδα του Μίλωνα 6 παίχτες πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων με τους Σπύρο Μοτσενιγγο και Φώτη Ζούμπο να πετυχαίνουν 17 πόντους με 7 τρίποντα εκατέρωθεν.

Από την άλλη, για την ομάδα του Ληξουρίου απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε ο «δεινός» Σέρβος σκόρερ Σουρλιτς που πέτυχε 31 πόντους 31 με 4 τρίποντα και σίγουρα θα απασχολήσει πολλές ομάδες στο μέλλον.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητές: Χαϊνά-Καραμπιτσάκος-Μπαβέλας (Σταματόπουλος)
Δεκάλεπτα: 29-20, 23-21, 28-7, 26-22

Μίλων (Καραγιάννης): Τσρνιτς 12 (1),Χατζηκυριάκος 3 (1), Πετρίδης 11, Ανέστης 2, Μελλισαράτος 13, Μοτσενίγγος 17 (4), Δομπρογιάννης 14 (3), Χριστόπουλος 6 (2), Μαλούκος 6, Ζούμπος 17 (3), Δημάκος 5
ΝΕΟΛ (Δούλιας, Καυκής): Ανδρακάκος 2, Κοντούδης 10 (2), Σούρλιτς 31 (4), Χοντζάι, Αγγελή 5 (1), Μαρούλης 7, Τρυφωνόπουλος 6, Τσιμίδης, Λαμπρόπουλος 5 (1).

Γιώργος Ρουμελίωτης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *