Type to search

ΕΠΣ Αθηνών ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παλαιό Φάληρο – Θύελλα Αγίου Δημητρίου 3-0: 3/3 Και Καλές Γιορτές

Share

Το απόλυτο πέτυχε το Παλαιό Φάληρο το Δεκέμβρη και οι 9 βαθμοί του επιτρέπουν να βλέπει με αισιοδοξία το 2023.
Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου μοιάζει αναγεννημένη τον τελευταίο μήνα του χρόνου και πιθανώς να ήλπιζε να αργούσε λίγο ακόμα η διακοπή των γιορτών. Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στον Δεκέμβριο, αυτή τη φορά εντός έδρας στο «Σωτήρης Αγγελόπουλος» με 3-0 απέναντι στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Αντίθετα η Θύελλα Αγίου Δημητρίου σίγουρα θα περίμενε πως και πως τη διακοπή, καθώς αυτή ήταν η 5η της ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια και οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο ξεκίνημα της σεζόν ανήκουν στο παρελθόν.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με πολλές συγκινήσεις, οι δυο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν πραγματικές ευκαιρίες και τα λεπτά πέρναγαν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν κυρίως από τα αριστερά με τον αρχηγό Κωνσταντινίδη να δημιουργεί προβλήματα τα οποία όμως δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί η ομάδα του. Αυτός μάλιστα είχε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού. Στο 27’ η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Καβακλή ωστόσο, η προβολή του Κωνσταντινίδη έστειλε την μπάλα κατευθείαν στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 31’ σε μια σέντρα που η άμυνα της Θύελλας θα έπρεπε να είχε απομακρύνει, ο Νικολάι Φεντόροβ βρέθηκε στη μικρή περιοχή και πλάσαρε εύκολα για το 1-0. Το 2-0 ήρθε στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανέβει στην αντίπαλη περιοχή για ένα κόρνερ ελπίζοντας πως θα ισοφαρίσουν, ωστόσο η ομάδα του Αλέκου Ρίζου είχε άλλη γνώμη. Βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Κωνσταντινίδης πάσαρε στον Μακρυγιάννη ο οποίος χωρίς δυσκολία σημείωσε το 2-0, πετυχαίνοντας το 3ο φετινό του γκολ.

Το 2ο ημίχρονο έμοιαζε διαδικαστικό με τον τρόπο που αγωνίζονταν οι δυο ομάδες. Παρά τις αλλαγές που έκανε η ομάδα του Βαγγέλη Γιαννόπουλου τίποτα δεν άλλαξε προς το καλύτερο. Αντίθετα το Παλαιό Φάληρο είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και το απέδειξε στο 66’ όταν ο Κωνσταντινίδης ολοκλήρωσε την καλή του εμφάνιση με γκολ. Βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε όμορφα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Πλέον μένει να δούμε εάν και κατά πόσο θα επηρεάσει η διακοπή των Χριστουγέννων τις δύο ομάδες οι οποίες επιστρέψουν το 2023 στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με δύο σημαντικές αναμετρήσεις. Το Παλαιό Φάληρο θα αντιμετωπίσει στον Ταύρο τον τοπικό Άγιαξ και η Θύελλα Αγίου Δημητρίου υποδέχεται τους Αγίους Αναργύρους.
Διαιτητής: Αλάμπεης Γ. Βοηθοί: Αραβίδης Γ., Μητροφάνης Χ.

Οι Συνθέσεις:
Παλαιό Φάληρο: (Αλέκος Ρίζος) Καταχανάκης, Λιόνης (93’ Τσάμης), Γαβαλάς, Μπούρσαλης, Τριανταφυλλίδης, Μπένα, Κωνσταντινίδης Μοντεσάντο, Μακρυγιάννης, Βάιας, Καναβέτας (85’ Σκόρδος), Φεντόροβ (90’ Φωτούχος)
Θύελλα Αγίου Δημητρίου: (Βαγγέλης Γιαννόπουλος) Καβακλής, Δημητρίου, Ντάλακας (46’ Καπαματζιάν), Γαλάνης 63’ Αποστολόπουλος), Παπανδρέου, Μανουσέλης (24’ Κυριαζής), Λαγοπάτης, Πετράκης (46’ Φραγγεδάκης, 79’ Κουμουνδούρος), Βλαχάκης, Πατρίκιος, Τσακόγιωργας

Ορέστης Καδδάς

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *