Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χ ημίχρονο, Μαρσέλο τελικό !

Share

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 επί του Ατρομήτου, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Μαρσέλο να πετυχαίνει τα πρώτα του γκολ με την φανέλα των ερυθρόλευκων, αφήνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια της σεζόν.


Δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε ο Ολυμπιακός, στον χθεσινό αγώνα με τους Περιστεριώτες. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μίτσελ, παρόλο που προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με το σουτ του Μπιέλ, ισοφαρίστηκε σχεδόν αμέσως από τον Κιάρτανσον και επέτρεψε με συνεχόμενες χαμένες μπάλες, ( κυρίως από τον Κασάμι και τον Αγκιμπού ), στους παίκτες του Ατρομήτου, να βγούν με εξαιρετικές προϋποθέσεις απέναντι στον Τζολάκη, σπαταλώντας μεγάλες ευκαιρίες να κάνουν την ανατροπή στο σκορ. Οι ερυθρόλευκοι, αφενός μεν σε αυτό το διάστημα δημιουργούσαν τελικές, με τον Φορτούνη να κυκλοφορεί υπέροχα την μπάλα και τον Μπακαμπού να αστοχεί σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, αφετέρου δε είχαν τραγικές επιστροφές στην άμυνα, με αποτέλεσμα κάθε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων να μυρίζει γκολ.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 1-1: Η ευκαιρία του Ρομπάιγ - Ποδόσφαιρο - Κύπελλο  Ελλάδας - Ατρόμητος - Ολυμπιακός | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Η εικόνα του Ολυμπιακού άλλαξε ριζικά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Σε αυτό βοήθησε πολύ και η είσοδος στο ματς του Γκάρι Ροντρίγκεζ, στη θέση του αρνητικού Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που βλέπαμε στην χώρα μας στην αρχή της προηγούμενης σεζόν. Μεγάλος πρωταγωνιστής βέβαια των ερυθρόλευκων, ήταν ο Μαρσέλο που με δύο προσωπικά γκολ, ένα με το αριστερό και ένα με το δεξί, έβαλε την σφραγίδα του στο ματς και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε ένα 25λεπτο φωτιά. Ο Βραζιλιάνος σταρ είχε δείξει σημάδια ανάκαμψης από την προετοιμασία της ομάδας στην Ισπανία, όπου στο φιλικό 3-3 με την Σταντάρ Λιέγης, είχε σερβίρει δύο ασσίστ στους συμπαίκτες του, γεμίζοντας αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν, θα δείξει την ποιότητα του μέσα στο γήπεδο. Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί σε αυτή τη φάση της καριέρας του να έχει τα τρεξίματα του παρελθόντος, όμως στο χθεσινό ματς έδειξε ότι έχει να προσφέρει πολλά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Ολυμπιακός 4-1 Ατρόμητος | PireasPiraeus . the web

Πέρα από την εικόνα  του Μαρσέλο, ο Μίτσελ σίγουρα κρατάει από το παιχνίδι, την πληθωρική εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη, που έδειξε να πατάει πολλά γερά στα πόδια του, προσθέτοντας ακόμα ένα όπλο στα χέρια του και βέβαια τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς, στη θέση του Μπακαμπού και χρειάστηκε μόλις μια επαφή με την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα, πιστοποιώντας για άλλη μια φορά ότι παραμένει ο πιο χαρισματικός σέντερ φορ που έχουν στο ρόστερ τους οι ερυθρόλευκοι.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ο Ελ Αραμπί μπήκε αλλαγή και κι έκανε το 3-1 μέσα  σε τρία λεπτά – ArenaLarissaGr

Επιμέλεια : Χαράλαμπος Συνατσάκης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *