Type to search

AEK ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Μεταγραφές προ των πυλών

Share

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να μην έχει ξεκινήσει ακόμα αλλά οι φήμες για ενδεχόμενους στόχους των ομάδων όλο ένα και φουντώνουν. Το λεγόμενο Big 4 του πρωταθλήματος έχει βγει στην αγορά και ψάχνει υποψήφιους παίχτες που θα γεμίσουν τα κενά στο ρόστερ τους.

ΑΕΚ για τα λίγα

Η ΑΕΚ μετά από χρόνια κοιτάει την μεταγραφική περίοδο με στόχο να βρει παίχτες που θα πλαισιώσουν τους ήδη βασικούς και όχι ποδοσφαιριστές που θα μπουν απευθείας στην 11άδα.

Στην ομάδα έχει ενταχθεί εδώ και μέρες ο Πάολο Φερνάντεζ από τον Βόλο ( ο οποίος ήταν κλεισμένος από το καλοκαίρι ) με σκοπό να μπει απευθείας στα βαθιά και να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της επίθεσης που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του Ελίασσον αλλά και του Άμραμπατ.

Επιπλέον ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα πάει για την προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού μπακ καθώς τα συμβόλαια των Τζαβέλλα και Χατζισαφή λήγουν το καλοκαίρι.

Ενώ επίσης Τούρκικα δημοσιεύματα εμπλέκουν την Ένωση με τον 27χρονο Καμερουνέζο εξτρέμ Ενκουντού με την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να μην επιβεβαιώνει προς το παρόν τίποτα.

Παναθηναϊκός σε ανάγκη

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος περιμένει πως και πως την μεταγραφική περίοδο με σκοπό να μπορέσει να καλύψει τα κενά των τραυματιών Αϊτόρ και Τρουιγέ που θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν. Τα ρεπορτάζ της ομάδας αναφέρουν πως θα κινηθεί για την απόκτηση 3 ή 4 παιχτών

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα για τους Πράσινους είναι ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Λουντογκόρετς Κάουλι Ολιβέιρα Σόουζα. Ο Κάουλι αγωνίζεται στην θέση 8 αλλά και 10. Είναι δημιουργός ενώ έχει και καλή επαφή με τα δίχτυα με 27 τέρματα και 21 ασίστ σε 115 συμμετοχές με την ομάδα της Βουλγαρίας.

Τα ίδια Τούρικα δημοσιεύματα που συνέδεσαν τον Ενκουντού με την ΑΕΚ ανέφεραν και το όνομα του Παναθηναϊκού χωρίς να έχει υπάρξει ακόμα κάποια επιβεβαίωση.

Ολυμπιακός για μπαλώματα

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν άτσαλα την σεζόν με κακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με τις αιτίες να είναι πολλές. Είτε οι αλλαγές προπονητών είτε το υπεράριθμο ρόστερ. Πολλοί παίχτες έχουν ήδη αποχωρίσει και η ομάδα ψάχνει την άμεση αντικατάσταση τους.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Βραζιλιάνου 30χρονου δεξιού μπακ Ροντινέι από την Φλαμένγκο για να καλύψει το κενό του Βρσάλικο που έχει αποχωρίσει από την ομάδα.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι Πειραιώτες θα εντάξουν στο δυναμικό τους και έναν κεντρικό αμυντικό. Οι Βίλι Μπόλι της Νότιχαμ Φόρεστ και Λοϊκ Μπαντέ πάλι από την Νότιχαμ στην οποία όμως παίζει δανικός από την Ρεν, να είναι τα επικρατ

 

έστερα ονόματα αυτή την στιγμή.

Επιπλέον δημοσιεύματα αναφέρουν ενδιαφέρον για τον 32χρονο Ολλανδό αριστερό μπακ Πάτρικ Φαν Άνχολντ, με τον Ολυμπιακό να μην επιβεβαιώνει αυτές τις φήμες.

ΠΑΟΚ για εμπειρία και όχι μόνο

Κακό ξεκίνημα και από την ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου με στόχο προσθέσει εμπειρία στην νεανική του 11άδα.

Ένα από τα πιο ‘Hot’ ονόματα αυτήν την στιγμή στο ρεπορτάζ των ασπρόμαυρων είναι του 29χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Φάμπιο Μαρτίνς ο οποίος αυτή την στιγμή δεν ανήκει σε κάποια ομάδα. Η περίπτωση του φαίνεται πως ε

 

ίναι σε καλό δρόμο αν και υπάρχει μία διαφορά στο οικονομικό. Ο χρόνο θα δείξει αν η διαφορά αυτή θα ‘χαλάσει’ την πολυσυζητημένη μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ επίσης έχει ξεκινήσει και διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για την αγορά του Τιάγκο Ντάντας ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα. Ο δικέφαλος προσπαθεί να μειώσει ρήτρα αγοράς του παίχτη που φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ ή τα 4 εκατομμύρια για το 50% των δικαιωμάτων του παίχτη.

Σκοπός της ομάδας είναι να προχωρήσει σε τουλάχιστον 3 συνολικά προσθήκες ώστε να είναι έτοιμος για τον απαιτητικό δεύτερο γύρο αλλά και τα play off του πρωταθλήματος.

 

Το Μουντιάλ φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και η Super League ξανά ξεκινάει. Όλες οι ομάδες λίγο ή πολύ ψάχνουν τα κατάλληλα κομμάτια για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους για να είναι έτοιμοι για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί στο φετινό άκρος ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Άγγελος Κρεμαστός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *