Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης-ΑΟ Μελισσίων: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος

Share

Σ’ ένα ματς ζωής και θανάτου για τον Ατρόμητο στην Μεταμόρφωση ο ΑΟ Μελισσίων κατάφερε να φύγει με το διπλό επικρατώντας 2-4 του τοπικού Ατρόμητου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος πίεσε για την ισοφάριση αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 5′ όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Παπαχρήστος έκανε το 0-1, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 24′ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, δίνοντας κιόλας και διαστάσεις θριάμβου. Στο 25′ με αυτογκολ του Παρασίδη έγινε το 0-3. 6 λεπτά μετά ο Ατρόμητος μπήκε στο παιχνίδι με τον Τσιγγόπουλου  να σημειώνει το 1-3, χωρίς να αλλάζει κάτι μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ανέβηκε στο γήπεδο προσπαθώντας να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Πράγματί, στο 72′ ο Πρίντεζης έκανε το 2-3. 7 λεπτά μετά ο Ατρόμητος παραλίγο να πετύχει το 3-3 αλλά η μπάλα έμεινε πάνω στη γραμμή. Ό,τι δεν κατάφερε ο Ατρόμητος, το κατάφερε ο ΑΟ Μελισσίων με τον Ραβάνη στο 82′ να σημειώνει το  2-4 γράφοντας τον επίλογο του παιχνιδιού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης) Στεφανίδης, Τσάκωνας, Αποστόλου, Καραβίδας, Τσιγγόπουλος, Νταής (36′ Τσάκαλος), Παπασταύρος, Οκσίσογλου, Πριντεζης (81′ Λουδάρος), Σιδηρόπουλος, Παρασίδης.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Νίκος Ζουμπατόπουλος) Πυρένης, Κρητικός (84′ Μυλωνας), Καραμπίνης, Χαμουρίδης (65′ Μαράνος), Χοτζάι, Τούντας, Γλογοβίτης (46′ Πλατέλλας), Νικολι, Χατζης (71′ Ραβάνης), Παπαχρήστος, Κωτσοβός.

Επιμέλεια: Μιχάλης Σοϊλές

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *