Type to search

ΕΠΣ Αθηνών ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοψαχείλα – ΑΟ Ιλίου 0-0: Αυτή εντός δεν χάνει, αυτός εκτός δεν νικάει

Share

Κοψαχείλα και ΑΟ Ιλίου δεν έκαναν το κάτι παραπάνω για να βγουν νικητές και έτσι αρκέστηκαν σε μια ισοπαλία που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον στον όμιλο.

Στο Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Σωτήρης Αγγελόπουλος Κοψαχείλα και ΑΟ Ιλίου παρουσίασαν μέτριο θέαμα και το τελικό 0-0 κρίνεται μάλλον δίκαιο. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να είναι αήττητοί στην έδρα τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης μακριά από το γήπεδό τους. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην στενοχωρεί τους δυο αντιπάλους, καθώς οι διαφορές στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου Όμιλο της Β Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών είναι αρκετά μικρές, ωστόσο σίγουρα δεν τους χαροποιεί κιόλας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ιλίου κυριάρχησε καθ’ όλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να έχει για πολύ ώρα την κατοχή στα πόδια του. Απείλησε από το 7’ έπειτα από όμορφη συνεργασία του Σκαμάνη με τον Φούρλα, όμως ο τελευταίος αν και βρισκόταν σε ευνοϊκή θέση, σούταρε αρκετά άστοχα. Ακολούθησε το καθοριστικό τάκλιν του τερματοφύλακα Μοσχοβίτη ο οποίος σταμάτησε σε τετ α τετ τον Γιώτη που αν τον πέρναγε θα έκανε το 1-0. Στο τελευταίο λεπτό ήρθε και η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο Δαούτης έπιασε δυνατή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο η Κοψαχείλα ισορρόπησε έως ένα βαθμό και παρουσιάστηκε πιο απειλητική. Στο 51’ λεπτό είχε και την μεγαλύτερη ίσως στιγμή της. Από ένα κόρνερ και αυτή τη φορά, προκλήθηκε πανικός στη άμυνα του ΑΟ Ιλίου, καθώς κανένας δεν μπορούσε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά και από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να την «σπρώξουν» στα δίχτυα. Η συνέχεια ήταν αρκετά φτωχή, η Κοψαχείλα φαινόταν αρκετά κουρασμένη και έχοντας μόλις τέσσερις παίκτες στον πάγκο της εξαιτίας και της τιμωρίας των Ψαθάκη και Τζουμάκη την προηγούμενη αγωνιστική δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε αψιμαχίες οι οποίες «σκότωσαν» τις όποιες ελπίδες μας είχαν μείνει να δούμε κάποιο γκολ.

Την επόμενη αγωνιστική η Κοψαχείλα θα αντιμετωπίσει μακριά από την έδρα της σε μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Ζωγράφου. Ο ΑΟ Ιλίου από την πλευρά του θα γυρίσει στο «κάστρο» του για να παίξει με τον Ορφέα Αιγάλεω.

 

Διαιτητής: Στεργιώτης Ι. Βοηθοί: Βλατάκης Ν., Μπαγιάς Ι.

 

Οι Συνθέσεις

Κοψαχείλα: (Αντώνης Κουφογιαννάκης) Μοσχοβίτης, Ζαφείρης (84’ Περιμένης), Ασημακόπουλος, Λύτρας, Ράπτης (62’ Μπαξεβανίδης), Ίμπρο, Πρέντσε, Σανεβιράτνε, Μουχαμέτι, Φόνσος, Φωτόπουλος (92’ Στυλιανού)

ΑΟ Ιλίου: (Ανδρέας Νάστος) Κούβαρης, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (53’ Μαντζιώρος), Παπαδημητρίου, Φούρλας, Λερούτσος (86’ Μπάμη), Σκαμάνης (58’ Ασφής)

 

Ορέστης Καδδάς

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *