Type to search

2ος ΟΜΙΛΟΣ Β' ΕΠΣΑ Κορωνίδα ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ Ποδόσφαιρο

Νεοπεντελικός – Κορωνίδα 2-0 : Φάκης σεντράρει, Φάκης σκοράρει και αποβάλλεται.

Share

Με πρωταγωνιστές τους διδύμους Φάκη νίκησε ο Νεοπεντελικός την Κορωνίδα με 2-0.

 

Πλούσιο το θέαμα σε ευκαιρίες και… διαμαρτυρίες το παιχνίδι στο γήπεδο των Μελισσίων με το Νεοπεντελικό να επιβάλλεται της Κορωνίδας με 2-0. Πριν την έναρξη, είχαμε μία όμορφη στιγμή με την ομάδα του Νεοπεντελικού να βραβεύει τον αρχηγό της Κορωνίδας, Τριανταφύλλου, για την προσφορά του στην πρώην ομάδα του. Αλλά ότι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με κλασική ευκαιρία στο 3ο λεπτό για την Κορωνίδα να ανοίξει το σκορ. Η απομάκρυνση του Καράμπελα μετατράπηκε στην τέλεια βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Κουτρομάνος βγήκε γρήγορα και σταμάτησε το Λίτσο στο τετ α τετ. Το ίδιο έκανε και στις φάσεις του 16ου και 30ου λεπτού. Ο Λίτσο και ο Βελέντζας με παρόμοια σουτ από δύσκολες γωνίες προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Κουτρομάνο να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και με αρκετά μακρινά σουτ με καλύτερο το φάουλ του Τριανταφύλλου λίγα μέτρα μπροστά από το κέντρο του γηπέδου να αναγκάζει τον Κουτρομάνο σε μία ακόμα επέμβαση.

Από την άλλη, όλα τα σουτ των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος δεν βρήκαν στόχο. Στο 13′ η προσπάθεια του Ιάσωνα Φάκη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 21′ το σουτ του Λυμπούση έξυσε το δεξί δοκάρι του Ιωαννίδη. Η κορυφαία στιγμή για το πρώτο ημίχρονο άνοικε στον Νεοπεντελικό που κατάφερε και σκόραρε. Ο Δημήτρης Φάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Καραγιάννης βρήκε το Λυμπούση που νίκησε τον Ιωαννίδη με το γκολ να ακυρώνεται όμως ως οφσάιντ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ακριβώς όπως το πρώτο. Το φάουλ έγινε ξανά από το Δημήτρη Φάκη, με το Λυμπούση αυτή τη φορά να βρίσκει τον Πολυδωρόπουλο που έσπρωξε τη μπάλια στα δίχτυα. Η απόφαση ξανά ίδια από τους διαιτητές με το γκολ να ακυρώνεται. Τρία λεπτά μετά ο Αναστασιάδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Νεοπεντελικού, πέρασε το Κουτρομάνο και εν συνεχεία έπεσε μέσα στην περιοχή. Σύσσωμος ο πάγκος, οι παίκτες αλλά και οι οπαδοί της Κορωνίδας ζήτησαν πέναλτι. Ο κ. Παπαγεωργίου ήταν κοντά στη φάση και με σιγουριά έδωσε κίτρινη για θέατρο στον μέσο των φιλοξενούμενων. Μέσα στη φάση ήταν και 61ο λεπτό. Κυριολεκτικά. Η άμυνα του Νεοπεντελικού έδιωξε τη σέντρα του Λίτσο με τη μπάλα να φτάνει στον Τριανταφύλλου που με μονοκόμματη βολίδα από τα 40 μέτρα πέτυχε ένα απίστευτο γκολ. Δυστυχώς για την Κορωνίδα η μπάλα βρήκε στον διαιτητή με αποτέλεσμα ούτε αυτό το γκολ να μην μετρήσει.

Στο 73′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν, με τον Κουτρομάνο να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Αραπάι. Αυτό που δεν κατάφερε η Κορωνίδα, πέτυχε ο Νεοπεντελικός στο 76′ με συνεργασία των αδερφών Φάκη. Ο Ιάσωνας έβγαλε τη σέντρα με το Δημήτρη να πηδάει μόνος και με κεφαλιά να κάνει το 1-0. Ακολούθησε πανζουρλισμός με το σκόρερ να βγάζει τη μπλούζα και να κλείνει το μάτι στους οπαδούς της Κορωνίδας που έμειναν να κοιτούν άφωνοι. Οι γηπεδούχοι δεν επαναπαύτηκαν και στο 87′ ο Ιάσωνας μετά από κόντρες βρέθηκε μόνος στη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα στην απέναντι πολυκατοικία. Ένα λεπτό μετά όμως, ο Νεοπεντελικός έκανε το 2-0 με το Λυμπούση να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας και να κρεμάει τον Ιωαννίδη.

Σε εκείνο το σημείο με τον αγώνα φαινομενικά να έχει πάρει το δρόμο του και τη νίκη να είναι κάτι περισσότερο από σίγουρη, ο κ. Παπαγεωργίου έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα και κόκκινη στο Δημήτρη Φάκη. Κανείς δεν κατάλαβε τι συμβαίνει με τους πάντες να απορούν. Για ειρωνικό και προσβλητικό σχόλιο αποβλήθηκε ο σκόρερ του Νεοπεντελικού με βάση το φύλλο αγώνα.

Πολλά τα παράπονα για την διαιτησία και από τις δύο πλευρές για μαρκαρίσματα που δεν δώθηκαν αλλά φυσικά και για τις φάσεις των γκολ, του πέναλτι και της κόκκινης με τα αδέρφια να ζητάνε να… την πάρει πίσω. Χαμός στο τέλος με σχεδόν κανένα να φεύγει ικανοποιημένο από το γήπεδο και τους διαιτητές να αντιμετωπίζουν ένα κύμα διαμαρτυριών.

 

 

ΔΙΑΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ : Παπαγεωργίου, Μαμούνης, Πρίντζιος.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Αφοί Μιχαλόπουλοι): Κουτρομάνος, Κατσογιάννης (82′ Καμπούρης), Στάππας (82′ Σ. Σαγματόπουλος), Παππάς, Πολυδωρόπουλος, Δ. Φακής, Κωνσταντάκης (70′ Μαρουλίδης), Κούκουρας (72′ Γ. Σαγματόπουλος), Καραγιάννης, Ι. Φακής, Λυμπούσης

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Άρης Τζεφεράκος): Ιωαννίδης, Κράβαρι, Κορρές, Καράμπελας, Τριανταφύλλου, Τσαγκαρογιαννάκης (80′ Σκέμπι), Κασίμης (75′ Κουλιούρης), Αναστασιάδης, Βελέντζας, Αραπάι, Λίτσο.

 

Μάκης Θεοτοκάτος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *