Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Θρίαμβος πήρε το ντέρμπι ουραγών και βύθισε τον Φωστήρα

Share

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου πέρασε δια περιπάτου από την έδρα του Φωστήρα Ηλιούπολης, με σκορ 6-2.  Για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου στη Β’ κατηγορία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ η ομάδα από το Χαϊδάρι νίκησε στο ντέρμπι ουραγών με εμφατικό τρόπο, πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ενώ βύθισε κι άλλο τον απογοητευτικό Φωστήρα που παραμένει στην τελευταία θέση.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από την αρχή, καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά. Το πρώτο γκολ για τον Θρίαμβο ήρθε στο 20ο λεπτό, όταν ο Μπιρμπίλης έκανε <<τσαφ>> , ο Κοντοπύργιας έκλεψε την μπάλα, βγήκε απέναντι στον Μίχα και πλάσαρε ανενόχλητος για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί και στο 25′ άγγιξαν το 2-0. Ο Καγιανάς εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, ο Χήτος έκανε την προβολή από κοντινή απόσταση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ότι δεν κατάφερε ο Χήτος, το έκανε ο Κοντοπύργιας 10 λεπτά αργότερα. Ο Δράμης έκανε μια κούρσα από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στο επιθετικό της ομάδας του κι αυτός έγραψε το 2-0. Η άμυνα του Φωστήρα δεν πατούσε καλά και πριν προλάβει να συνέλθει δέχτηκε και τρίτο γκολ. Στο 37′ ο δημιουργός του δεύτερου γκολ έγινε σκόρερ. Ο Δράμης έκανε μια επέλαση από τα δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε δυνατά και έκανε το 3-0 για την ομάδα του Χαϊδαρίου.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία φάση που δημιούργησε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και οδήγησε σε δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα.  Ο Μπιρμπίλης έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα, με τον Καγιανά να του ζητάει τον λόγο, γι’ αυτή του την ενέργεια. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε γενική σύρραξη μεταξύ των παιχτών, με τους πιο ήρεμους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο διαιτητής Γιαννόπουλος έδειξε την κόκκινη κάρτα στους δύο αρχηγούς, Μπιρμπίλη και Καγιανά. Στο 58ο λεπτό ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση του ημιχρόνου. Ο Δράμης μπήκε στην περιοχή ,πλάσαρε ωραία, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά Σαλλίτα σούταρε δυνατά και η μπάλα πέρασε άουτ. Στην συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε εντελώς και σε 20 λεπτά σημειώθηκαν πέντε γκολ. Στο 72′ ο Φωστήρας μείωσε προσωρινά σε 1-3, όταν ο Τάφα έκλεψε την μπάλα, βγήκε απέναντι στον Μαλαγιάννη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Συριόπουλος έβγαλε μια ωραία κάθετη μπαλιά στο κενό χώρο για τον Δράμη κι αυτός πλάσαρε εύστοχα για το 1-4. Στο 85ο λεπτό ο Τάφα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά ο Γιάννης έκανε ωραία κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 2-4 για την ομάδα από την Ηλιούπολη. Οι παίχτες του Θριάμβου όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και σκόραραν ακόμα δυο γκολ. Στο 87′ ο Μπαρμπούδης σέντραρε και ο Κρυεμάντι με ωραία κίνηση και τελείωμα σημείωσε το 5ο γκολ της ομάδας του. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαγιαρτάκης πλάσαρε από από το ύψος της περιοχής και έγραψε το τελικό 2-6.

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ανέβηκε στην 9η θέση με 9 βαθμούς σημειώνοντας την δεύτερη νίκη της σαιζόν. Από την άλλη, ο Φωστήρας Ηλιούπολης συνεχίζει να απογοητεύει και παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς να έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης μετά από 9 αγωνιστικές. Μάλιστα έχει πετύχει μόλις 4 γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα και έχει δεχτεί 44, αποτελώντας έτσι την χειρότερη άμυνα του ομίλου.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Φωστήρας Ηλιούπολης(Μηλιάς Ανδρέας): Μίχας, Μανωλόπουλος, Μήλας, Μπέτσικας, Μπιρμπίλης, Τάφα, Βενέτι(70′ Ζενάι), Κυριακόπουλος, Τσάκαλος, Καπέλος(60′ Γιάννης), Βαρδάξης/4-3-3

Θρίαμβος Περιστερίου( Δημήτρης Τζαβέλλας): Μαλαγιάννης, Μπαγετάκος, Λώλος, Τζεβελέκος, Κερμέζο, Χήτος(70′ Κρυεμάντι), Δράμης(80′ Μπαγιαρτάκης) Θεοδώρου(67′ Μπαρμπούδης), Κοντοπύργιας(67′ Συριόπουλος), Σαλλίτα(67′ Χατζηκωνσταντίνου), Καγιανάς

Διαιτητής: Γιαννόπουλος/ Βοηθοί: Λαδογιάννης, Ζήσης

Παρατηρητής: Καρυπίδης

Επιμέλεια: Ντίνος Μπέσσας

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *