Type to search

Α' Εθνική Γυναικών Κεντρική ΟΦΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α”Ποστολ”ή εξετελέσθη για τον ΟΦΗ

Share

Ο ΟΦΗ έκανε το 2/2 στα παιχνίδια της Αθήνας, αφού μετά τη νίκη επί του Οδυσσέα Μοσχάτου με 1-0, πέρασαν εύκολα και από τη Νέα Ερυθραία νικώντας τον Λεοντικό με 4-1. 

Ο Λεοντικός Κηφισιάς φιλοξένησε τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών, παραμένοντας για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς νίκη. Το πρώτο γκολ της ημέρας σκόραρε η Ποστόλ, με την Ριμπάνσκα να διπλασιάζει τα τέρματα, δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ δεν άφησε το γκάζι με την Ποστόλ να βρίσκει το δεύτερο της γκολ δύο λεπτά μετά την επανέναρξη του ματς, ενώ η Χαμαλίδου “έκλεισε” τα τέρματα για της Κρητικές. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Λεοντικός, ήταν να μειώσει σε 4-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Γιαννούτσου.

 

Φάσεις

Το πρώτο σουτ του παιχνιδιού ήρθε στο 6ο λεπτό για τον ΟΦΗ μετά από κόρνερ, ενώ έξι λεπτά αργότερα κέρδισε φάουλ από πλάγια θέση με την Δημητροπούλου να μπλοκάρει εύκολα μετά από κοντινό σουτ. Στο 24’, έπειτα από κόρνερ, η Ποστόλ έκανε ένα γυριστό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με την Ριμπάνσκα να προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί και να εμπλέκεται στην πορεία της μπάλας ώστε να σουτάρει, αλλά η κίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση ακόμη ενός κόρνερ, ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με γκολ της Ποστόλ. Στο 31’ οι Κρητικές είχαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά η Τριβυζάκη δεν κατάφερε να βρει τον στόχο από θέση βολής. Μερικά λεπτά μετά, η Ποστόλ έκανε φοβερό σουτ, αλλά η Δημητροπούλου απάντησε με εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 44’ ήρθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του ΟΦΗ, αφού έπειτα από κόντρες μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρέθηκε μπροστά στην Ριμπάνσκα και με τρομερό γυριστό σημείωσε το πρώτο της γκολ για τη μέρα.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 47’, η Κυδωνάκη έκανε μία μακρινή σέντρα στην περιοχή, με την Δημητροπούλου να βγαίνει με στόχο να την μπλοκάρει, αλλά η μπάλα πέρασε από πάνω της και η Ποστόλ σε ελεύθερο τέρμα έκανε το 3-0, με τις παίκτριες του Λεοντικού να διαμαρτύρονται για φάουλ στην φάση. Το πρώτο σουτ του Λεοντικού ήρθε στο 48’ με την Τζουτζουράκη, με την μπάλα όμως να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Στο 65’ η Χαμαλίδου έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια, περνώντας τις αμυντικούς του Λεοντικού, κάνοντας το 4-0 για τον ΟΦΗ με κοντινό πλασέ. Έξι λεπτά αργότερα, η Γιαννούτσου μείωσε το σκορ με ένα φανταστικό απευθείας φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο και να μπαίνει στο πλεκτό.

Λεοντικός Κηφισιάς (Μαυρίδης): Δημητροπούλου, Γιαννούτσου, Θεοδωράκη, Μοίρα (82’ Περγαντοπούλου), Μαραγκουδάκη, Τζουτζουράκη, Γκούφα, Κωστάκη, Ντάτης, Μπάρτζα (59’ Κατσούλη), Μαμάνη.

ΟΦΗ (Μαματζάκης): Ζαχαρίου, Παπακωνσταντή (70’ Σηφάκη), Κουκουλάκη, Κατιρτσίδου, Πεΐου, Τριβυζάκη, Κυδωνάκη, Καραλουκά (70’ Τοπάλ), Ποστόλ (Κωνιωτάκη), Χαμαλίδου, Ριμπάνσκα (63’ Αραβιάκη).

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *