Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ – ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 2-5: ‘’ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ’’

Share

Πράσινα πουλιά και Πέρα κλούμπ αναμετρήθηκαν το Σάββατο για την 6η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας των Αθηνών. Σε ένα ματς με πολλά γκολ και μεγάλη ένταση οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη, παρόλο που τελείωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες. Οι διακυμάνσεις στα συναισθήματα ήταν έντονες και η ανάγκη για τους τρείς βαθμούς τεράστια και για τις δύο ομάδες. Από τη μια οι γηπεδούχοι ήθελαν να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι να πλησιάσουν πιο κοντά στην άνοδο. 

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το Πέρα κλούμπ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, για να δείξει από νωρίς την ανωτερότητά του. Και τα κατάφερε περίφημα. 0-1 στο 8ο λεπτό από τη σέντρα του Κόκκαλη και την προβολή από την μικρή περιοχή του Γουδέλη. Τα αμυντικά προβλήματα φάνηκαν από νωρίς για τα Πράσινα πουλιά. Είχαν δεχθεί, έτσι κι αλλιώς, 17 γκολ στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις. Γι’ αυτό και προσπάθησαν να κρατήσουν λίγο παραπάνω την μπάλα στα πόδια τους. Κάτι που απέδωσε, αφού στο 12’ θα φτάσουν κοντά στην ισοφάριση. Το σουτ του Gjeci όμως θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα θα προσγειωθεί πάνω στη γραμμή και στην επαναφορά ο Ζώτος με κεφαλιά θα σημαδεύσει κι αυτός το δοκάρι. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία των πράσινων στο πρώτο μέρος. Τα υπόλοιπα λεπτά ανήκουν στο Πέρα κλούμπ. Στο 29’ θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία, με το γυριστό σουτ του Αγγελόπουλου να μπλοκάρει με δύο προσπάθειες ο Αλεξόπουλος. Αυτό ήταν το καμπανάκι, καθώς τρία λεπτά μετά θα έρθει το 0-2. Η ωραία σέντρα του Λούμπρα θα βρει τον ανενόχλητο Μουρδουκούτα και αυτός θα πλασάρει σε κενή εστία. Με εντολή του προπονητή τους οι φιλοξενούμενοι θα αρχίσουν από εκεί και έπειτα ένα ανελέητο passing game και θα αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο μέχρι και τέλος του πρώτου 45λέπτου.  

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Γουδέλης θα εκμεταλλευθεί την ωραία εκτέλεση φάουλ του Μουρδουκούτα και με κεφαλιά θα κάνει το 0-3. Εκεί όλοι πίστεψαν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει. Ο Gjeci, όμως, είχε άλλη άποψη. Στο 54’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα μειώσει σε 1-3. Ήταν μια επιβράβευση για την εξαιρετική του εμφάνιση σήμερα. Τα Πράσινα πουλιά άρχισαν να παίρνουν όλο και περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 62’ θα πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Μουράτη. Το δεξί μπακ των γηπεδούχων με ένα πανέμορφο γυριστό θα κρεμάσει τον Χρυσαναστάση και θα αυξήσει τις ελπίδες για την ομάδα του. Και οι ελπίδες θα γίνουν ακόμα περισσότερες στο επόμενο λεπτό. Το Πέρα Κλούμπ θα βγει στην αντεπίθεση, ο Σαρλάνης θα βρεθεί απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα μέσα στην περιοχή και θα συγκρουστούν. Ο διαιτητής θα συνεχίσει το παιχνίδι και αμέσως θα ξεκινήσουν οι διαμαρτυρίες. Μετά το τέλος τους, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν μείνει με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Κόκκαλης θα αντικρίσει δεύτερη κίτρινη κάρτα.  

Το ματς θα αποκτήσει μια άγρια μορφή και στο 75, σε μια νέα διαφωνία, οι δύο αντίπαλοι προπονητές θα παρατηρηθούν κι αυτοί με τη σειρά τους από τον διαιτητή. Οι γηπεδούχοι πίεζαν πια για την ισοφάριση, δε δημιούργησαν τη μεγάλη ευκαιρία όμως. Αντίθετα, στο 80ο λεπτό ο Μουρδουκούτας με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα γράψει το 2-4 και θα τελειώσει το παιχνίδι. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαρλάνης θα κάνει και το 2-5. Κι ενώ όλα είχαν κριθεί, μια σπίθα ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά και πάλι. Τα νεύρα και ένα φάουλ που δε δόθηκε οδήγησαν σε γενικευμένη σύρραξη και το πράγμα ξέφυγε. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η παρεξήγηση λύθηκε, ο Κρασσάς θα αποβληθεί όμως και θα αφήσει την ομάδα του με εννέα παίκτες. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν τον χρόνο να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω και μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι.  

Με τη νίκη αυτή το Πέρα κλούμπ ανέβηκε στην πέμπτη θέση με εννέα βαθμούς, ενώ τα Πράσινα πουλιά παραμένουν ουραγοί χωρίς πόντο.  

 

 

 

 

 

Πράσινα πουλιά 3-5-2: Αλεξόπουλος, Μουράτης, Οικονόμου ( 46’ Κωνσταντόπουλος ), Ζαχαρής, Χαλκιάς, Θεοχάρης, Ζώτος, Αναγνωστόπουλος, Κούρος ( 46’ Γεωργακόπουλος ), Gjeci, Ζγουλέτας ( 65’ Πρέκας ) 

 

Πέρα Κλούμπ 4-3-2-1: Χρυσαναστάσης, Μίχος ( 90’ Veliasi ), Κρασσάς, Μπακομήτρος, Kurti, Αγγελόπουλος,  Διαμαντίδης ( 61’ Σακκάς, 83′ Λιοπύρης ), Κόκκαλης, Γουδέλης (61’ Σαρλάνης ), Λούρμπας, Μουρδουκούτας ( 90’ Κουτσουλάκης ) 

 

Διαιτητής: ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Δ. 

Α’ Βοηθός: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. 

Β’ Βοηθός: ΡΟΔΟΣΤΟΓΛΟΥ Σ.  

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χονδρός Παναγιώτης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *