Type to search

Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λύγισε τον μαχητικό Ποσειδώνα η Δραπετσώνα

Share

Η πρωτοπόρος του Ά ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ Πειραιώς Δραπετσώνα, φιλοξένησε τον ΑΣΧ Ποσειδών στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 3-1 έπειτα από ένα πολύ σκληρό παιχνίδι.

Η Δραπετσώνα ούσα το φαβορί μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει πρώτη κάποιο σοβαρό κίνδυνο. Αντίθετα ο Ποσειδώνας απείλησε πρώτος στο 14′ με διαγώνιο σουτ του Πανταζή με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και στο 20′ βρήκαν γκολ με την κεφάλια του Κασιάβου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Μετά το 1-0 η Δραπετσώνα πατούσε καλύτερα κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 29′, όταν ο Σέρρι σούταρε δυνατά,  ο Παύλου έδιωξε και στο ριμπάουντ ο Αγγελόπουλος έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο και πάλι για τους γηπεδούχους στο 43ο λεπτό όταν ο Κοσμάς γύρισε στην μικρή περιοχή στον Σέρρι με τον μέσο της Δραπετσώνας να πλασάρει ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα αλλαξε. Ο Ποσειδώνας μπήκε πιο δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Ψαρούδης προσπάθησε να νικήσει με υπέροχη λόμπα τον Κοντοπίδη με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Οι φιλουξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 70ο λεπτό ανταμείφθηκαν , καθώς ο Ευστρατίου ανατράπηκε εντός περιοχής, με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Ο Ζαχαρίου δεν έχασε την ευκαιρία και έφερε το ματς στην ισοπαλία. Στην συνέχεια το παιχνίδι έγινε σκληρό και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα. Στο 80′ η Δραπετσώνα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ όταν ο Νεοφώτιστος σούταρε, ο Παύλου δεν έδιωξε σωστά και στην επαναφορά ο Αγγελόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί μάλιστα οι κόκκινοι καθάρισαν το ματς με υπέροχο πλασέ του Κοσμά από το ύψος της μικρής περιοχής , διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-1.

Με την νίκη αυτή η Δραπετσώνα διατήρησε το απόλυτο, ενώ ο Ποσειδώνας πάρα την πολύ καλή του εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αντιμετοπίζοντας πάντως στα ίσια το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Συνθέσεις:

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΏΝΑΣ: Κοντοπίδης, Καραφυλλάκης(Κρητικός 46′), Μίτρο(Κουνιάρης46′), Κασιάβος, Χαλικιάς, Δημόπουλος, Κοσμάς(Ρούσσος 87′), Αγγελόπουλος, Σκουλουδάκης, Σέρρι(Βιττωράκης 87′), Νεοφώτιστος(Ντούλος 81′).

ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΏΝ: Παύλου, Πανταζής, Ζαχαρίου, Αμίλητος, Αλεξάν, Πολυχρονάκης(Αναζίκος 87′), Μαυρίκος(Βερριόπουλος 83′), Ευστρατίου, Ψαρούδης(Ντεντόπουλος 83′), Σπυρόπουλος(Ζόμπας 77′), Λειβαδίτης(Περδικογιάννης 83′).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΚΑΥΚΑΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *