Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθηναΐδα-Ιπποκράτης 0-1:Χρυσό διπλό για τους γιατρούς

Share

Με νίκη “εκτός“ προγράμματος για τον Ιπποκράτη μέσα στην έδρα της Αθηναΐδας , που σημειώνει δεύτερη σερί ήττα την φετινή σεζόν , με 1-0 για την όγδοη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Το παιχνίδι που ξεκίνησε πολύ νωθρά με την πρώτη τελική να γίνεται από ένα μακρινό σουτ του Πανταζόπουλου στο 14ο λεπτό. Από εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα της Αθηναΐδας ανέβασε κατα πολύ την πίεση στο 1/3 των φιλοξενούμενων .Τα αποτελέσματα αυτής της πίεσης ήρθαν στο 20ο λεπτό όπου δόθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ο δεξιός μπακ της Αθηναΐδας Λούλο πάτησε περιοχή και σε προσπάθεια να του κλείσει τον διάδρομο ο Κανδηλιώτης του Ιπποκράτη έπεσε άτσαλα πάνω του και ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Ο παραγωγικός φέτος με 4 γκολ Φραντζέσκος ανέλαβε την εκτέλεση , ο Τεννές όμως έπεσε σωστά και απέκρουσε.Φανερά επηρεασμένοι οι γηπεδούχοι μετά το χαμένο πέναλτι άρχισαν να χάνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο . Ο Ιπποκράτης φώναξε παρών με την πρώτη του τελική στο 29ο λεπτό με τον Ντιντιφά . Επόμενη καλή στιγμή και πάλι για τον Ιπποκράτη με τον Αγγελόπουλο να τεστάρει τα αντανακλαστικά του Γκιμούση με ένα σκαστό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι μετά τις δυο προειδοποιητικές βολές ήρθε το γκολ. Στο 42΄ έπειτα από μια γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού η άμυνα της Αθηναΐδας πιάστηκε στον ύπνο και ο Αγγελόπουλος από θέση τετ α τετ έκανε το 1-0 για τον Ιπποκράτη. Το γκολ ξύπνησε τους παίκτες Ραφαηλίδη που άγγιξε το 1-1 με τον Πανάκη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αλλά ο Τεννές ήταν και πάλι εκεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αθηναΐδα μπήκε φουριόζα. Πίεζε ασταμάτητα χωρίς όμως να δημιουργεί τελικές προσπάθειες. Για τα πρώτα 20 λεπτά ο αγώνας είχε την ίδια εικόνα . Οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά και έγιναν απειλητικοί δυο φόρες. Την πρώτη το απευθείας χτύπημα φάουλ του Φραντζέσκου πέρασε λίγο έξω ενώ την δεύτερη ο Μωραΐτης από καλή θέση εντός περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω στον Τεννέ . Στο 70΄ και μόλις είχε ξεμυτίσει από την συνεχιζόμενη αμυντική στάση ο Ιπποκράτης είδε τον δεξιό του μέσο Κουρατόρα να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι και να γίνεται αλλαγή με τον Στρέμπα να παίρνει την θέση του. Ο ρυθμός πάγωσε . Σε καθαρά αμυντικό ρόλο αλλά με αυτοπεποίθηση διαχειρίστηκε τις ανούσιες επιθετικές προσπάθειες της Αθηναΐδας. Μοναδική απειλή για την ομάδα του κ. Ζαμπούρα ο Πανάκης που απείλησε δις μέχρι την λήξη του αγώνα . Η πρώτη ήταν στο 80΄ όταν δέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά πλάτη στην εστία με το γυριστό σουτ που επιχείρησε κατέληξε λίγο άουτ. Η μοναδική καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ιπποκράτη ήρθε στο 86΄ με την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Μπότη. Η τελευταία ευκαιρία για το 1-1 ήρθε από τον Πανάκη στο 90+6 όταν μετά από μια παράλληλη με την τελική γραμμή πάσα του Μπουντού Κοντέ , ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικό αποτέλεσμα Αθηναΐδα – Ιπποκράτης 0-1 .

ΑΘΗΝΑΙΔΑ (ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ) 0 : ΓΚΙΜΟΥΣΗΣ , ΚΟΝΤΗΣ , ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΑΡΜΑΡΑΣ ( 80΄ ΒΑΓΓΕΝΕΣ ) , ΛΟΥΚΟ ( 63΄ ΜΠΟΥΝΤΟΥ ΚΟΝΤΕ) , ΚΑΝΔΑΛΕΛΑΣ (Α) , ΝΤΙΝΤΙΦΑΣ , ΤΖΟΥΡΝΑΝΑΣ ( 90΄ ΜΠΑΡΙΑΜΙ ) , ΠΑΝΑΚΗΣ , ΦΙΛΟΣ , ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (ΖΑΜΠΟΥΡΑΣ) 1 : ΤΕΝΝΕΣ Γ. , ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ , ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΗΣ (68΄ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ), ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ , ΤΕΝΝΕΣ Ε. (71΄ΣΤΡΕΜΠΑΣ) , ΚΟΛΟΒΟΣ , ΜΠΟΤΗΣ , ΜΩΡΑΙΤΗΣ , ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ (Α) , ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΟΥΡΑΤΟΡΑΣ (46΄ ΚΑΔΥΔΙΑΝΟΣ)

Γράφει ο Αντώνης Παπαδόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *