Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

” ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ”

Share

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1-3 

 

Στο γήπεδο του Ηφαίστου Αθλητικός Όμιλος Περιστερίου και  Ηλυσιακός αναμετρήθηκαν για την 7η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας των Αθηνών. Σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες, τα γκολ όμως αρκετά. Οι φιλοξενούμενοι με εξαιρετική εκκίνηση καθάρισαν νωρίς και στη συνέχεια είχαν ένα εύκολο απόγευμα. Αυτή ήταν η έβδομη νίκη σε ισάριθμα ματς για τον πρωτοπόρο Ηλυσιακό, ενώ οι Περιστεριώτες έμειναν στους 10 βαθμούς και την τέταρτη θέση.  

 

ΤΟ ΜΑΤΣ 

Οι κίτρινοι μπήκαν δυνατά με σκοπό να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Και τα κατάφεραν στο 8ο λεπτό με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Λέκκα στο δεξί παραθυράκι του Φανουριάκη. Ο Ηλυσιακός που δείχνει να είναι μια εξαιρετική ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, δύο λεπτά αργότερα θα σημειώσει και δεύτερο γκολ. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο φανταστικός σήμερα Κασσιανός με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή. Ενώ στην ακριβώς επόμενη φάση θα φτάσει κοντά και στο 0-3, το σουτ του Λέκκα όμως μέσα στην περιοχή ήταν αδύναμο. Ο Α.Ο. Περιστερίου εμφανώς επηρεασμένος από το άσχημο ξεκίνημα προσπαθούσε μόνο με μακρινά σουτ, χωρίς να απειλεί ουσιαστικά. Ο Ηλυσιακός έσβησε το ματς στα επόμενα λεπτά και κάθισε πάνω στο προβάδισμά του, το οποίο στο 33’ θα αυξηθεί ξανά. Σέντρα του Λέκκα, πλασέ του Τσέργα περίπου από το ύψος του πέναλτι και 0-3. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πραγματικά ασταμάτητοι, έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο κι αν στο βολέ του Κασσιανού η μπάλα δεν έβρισκε το οριζόντιο δοκάρι, θα είχαν πετύχει και τέταρτο γκολ στα πρώτα 40 λεπτά. Από εκεί και έπειτα και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου έχασαν για λίγο τις δυνάμεις τους και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύθηκαν. Στο 43’, μετά από την πρώτη ωραία συνεργασία, το πλασέ του Setelari θα διώξει σε κόρνερ ο Μπαλασάνης. Από το ίδιο κόρνερ θα έρθει και το 1-3. Η αδράνεια στην άμυνα των κίτρινων θα δώσει την ευκαιρία ξανά στον Setelari να σπρώξει ανενόχλητος την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων του και να κλείσει ευχάριστα το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του. 

  Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο. Τα πολλά νεύρα ( εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ) χάλασαν το παιχνίδι και ο Ηλυσιακός όχι μόνο κράτησε εύκολα το προβάδισμά του, αλλά είχε και πάλι τις καλύτερες ευκαιρίες. Αρχής γενομένης από το 59ο λεπτό, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λέκκα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φανουριάκη. Στο 75’ ο Rexho θα κερδίσει την άμυνα του Περιστερίου, η κεφάλια του όμως ήταν αδύναμη. Και στο 90+2 ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, μετά από σέντρα του Τσουρέα, θα χάσει την μπάλα, η οποία θα στρωθεί στον Κασσιανό στη μικρή περιοχή, το πλασέ του όμως θα βρει πάνω στον Setelari. Στους διασωθέντες, από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Λειβαδάς που προσπάθησε να ανεβάσει την ομάδα του και να φτiάξει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του και φυσικά ο κεντρικός αμυντικός Setelari. Ο Όμιλος δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, δεν είχε τις μεγάλες φάσεις και οι αλλαγές του προπονητή του δεν βοήθησαν. Μόνη μεγάλη στιγμή αυτή στο 87ο λεπτό, ένα ασθενές σουτ του  Γιώργου Ζαφειράτου μέσα στη μικρή περιοχή. Το τελικό 1-3 ήταν απόλυτα δίκαιο.  

  Στην επόμενη αγωνιστική ο Ηλυσιακός θα διεκδικήσει εντός έδρας το 8/8 με αντίπαλο τον Άρη Καλαμακίου, ενώ ο Α.Ο. Περιστερίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Χολαργό.  

 

 

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3-5-2: Φανουριάκης, Τρόκα (79’ Λάνη), Μπούζας Ι. , Setelari, Κλουβάτος, Ζιάμπρας, Δημητρίου ( 65’ Kucuku ), Ζαφειράτος Γ., Μπούζας Αθ., Λειβαδάς ( 79’ Κατσίκης ), Γεωργακόπουλος 

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 4-2-3-1: Μπαλασάνης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος ( 45’ Κάρδαρης ), Κούτρας ( 81’ Βελισσάρης ), Rexho, Ταχιράι, Κασσιανός, Τσέργας ( 89’ Κατσαρός ), Γαλημίτης ( 45’ Σινομάτι ), Λέκκας ( 85’ Τσουρέας ), Anghel  

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαϊρακτάρης Κωνσταντίνος 

Α’ ΒΟΗΘΟΣ: Τσολακίδης Λυκούργος 

Β’ΒΟΗΘΟΣ: Απτόσογλου Ιωάννης  

 Επιμέλεια: Χονδρός Παναγιώτης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *