Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προφήτης Ηλίας 5 αστέρων

Share

Πιο δύσκολα και με κόπο παρά το γεγονός πως το παιχνίδι έληξε 2-5 υπέρ του, νίκησε ο τυπικά φιλοξενούμενος Προφήτης Ηλίας το Προμηθέα στο ΣΕΦ για το πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ ΕΠΣ Πειραιά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού με τις ομάδες να μοιράζονται από δυο. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Γιαννακόπουλος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι με τη βοήθεια και του τερματοφύλακα του Προμηθέα του Νταντή. Απάντησε για τον Προμηθέα στο 10ο λεπτό ο Ταγαρούλιας, ο οποίος έπειτα από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, σπαταλώντας μια τεράστια ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του πλασάροντας άουτ. Στο 17ο λεπτό ο Μπρέγκου σε μια φάση που θύμισε Μαραντόνα σκόραρε με το χέρι έπειτα από σέντρα από τα δεξιά μην καταφέρνοντας να ξεγελάσει το διαιτητή, δεχόμενος τη κίτρινη κάρτα. Αμέσως μετά στη κόντρα και στο 18ο λεπτό πάλι ο Ταγαρούλιας λίγο μετά το κέντρο προσπάθησε να κρεμάσει το τερματοφύλακα και παραλίγο να τα καταφέρει, η μπάλα όμως πέρασα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του 1ου ημιχρόνου ήρθε στο 33ο λεπτό με τον Μπρέγκου να συγκλίνει από αριστερά, να περνάει τον αριστερό μπακ του Προμηθέα και να σουτάρει με το δεξί τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Νταντή.

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο Προμηθέας αιφνιδίασε τους πάντες στο ΣΕΦ με τον Ταγαρούλια να σκοράρει στο 48ο λεπτό, σηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ζητούσαν αλλαγή στο πλάγιο από το οποίο προήλθε το γκολ του Προμηθέα. Ο Προφήτης Ηλίας δεν μπορούσε με τίποτα να βρει δίχτυα, μέχρι το 62ο, που ο Γιαννακόπουλος κατάφερε να σπάσει το ρόδι για την ομάδα του σαλπίζοντας έτσι την αντεπίθεση. Όμως σχεδόν αμέσως επήλθε ψυχρολουσία με το Προμηθέα να μπαίνει ξανά μπροστά στο σκορ μετά από λανθασμένη εκτίμηση του Τσαούλι και τον Ταγαρούλια πάλι να διαμορφώνει το 1-2. Σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού η πίεση του Προφήτη Ηλία έγινε ασφυκτική με τον Προμηθέα να μη μπορεί καν να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του. Ως φυσικό επακόλουθο της πίεσης οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με το Ζαχαρίου στο 70ο λεπτό. Άμεσα με τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν ξανά τη μπάλα και βγάζουν σε θέση τετ α τετ τον Μπρέγκου, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα πριν γράψει το 2-3 για την ομάδα του, εκστασιάζοντας τον πάγκο, ο οποίος σχεδόν μπήκε μέσα στο γήπεδο. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-4 έπειτα από απίστευτη διπλή ευκαιρία διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα. Ο χορός των γκολ έκλεισε στο 90ο λεπτό με τον Χαΐδο  να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του γράφοντας τον επίλογο του ματς και το τελικό 2-5.

Με αυτή τη νίκη ο Προφήτης Ηλίας ανέβηκε στη 2η θέση πιάνοντας τη πρώτη ΑΣ Κωφών η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο και την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική . Ο Προμηθέας έπεσε στην 8η θέση παραμένοντας στους 4 βαθμούς.

 

Διαιτητές: Φωτιάδης, Μαυρομιχάλης, Λυτρίβης

Προμηθέας:( Κ. Φερεντίνος) Νταντής, Μπάνος, Γεωργίου, Πετράκης, Χαβιαράκης, Αποίφης (70′ Ανδριτσόπουλος), Μίντσεβ, Ταγαρούλιας, Κάπαρης (61′ Λάλιζας), Τρίχας, Αντύπας (56′ Σακκάς).

Προφήτης Ηλίας: (Μ. Ιωακειμίδης): Τσαούλι, Πολυχρονάκης (90′ Παντελάτος), Λεμπέσης, Μήλιος, Δαλέζιος, Λιάκος, Ζαχαρίου (82′ Αργυρόπουλος), Οξύνογλου (90′ Βλάσσης), Γιαννακόπουλος (69′ Νάνος), Χάιδος (90′ Γκίνη), Μπρέγκου.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *