Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΧΑΪΑΔΑΡΙ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ

Share

 

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο, μετέτρεψε το  παιχνίδι ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, επικρατώντας με 4-0 του Α.Ο. Καλαμακίου και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α’Ε.Π.Σ Αθηνών. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στον “πάτο” της βαθμολογίας καθώς μετά από 7 αγωνιστικές δεν έχουν καταφέρει να συλλέξουν κάποιο βαθμό.

Μεσημέρι Σαββάτου και ο κόσμος στο γήπεδο “ Τάκης Χαραλαμπίδης “, αψήφησε την χαμηλή θερμοκρασία, “γέμισε” την κερκίδα και δικαιώθηκε με το θέαμα που αντίκρισε.

Στα του παιχνιδιού τώρα, ο Α.Ο.Χ ήταν χάρμα οφθαλμού. Μπήκε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και κέρδισε πέναλτι στο 3ο΄ λεπτό. Ο Γιαννακόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Κοτόπουλο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Παληγεώργος, με τον Γεωργούση να του λέει “ΟΧΙ”. Έχοντας την υπεροχή στα επόμενα λεπτά του παιχνιδιού, το Χαϊδάρι απειλεί και πάλι με τον Παληγεώργο με κοντινή κεφάλια να περνάει λίγο έξω μετά από εκτέλεση Κόρνερ του Αποστολόπουλου. Η πίεση απέδωσε καρπούς και στο 22ο’ λεπτό, το Χαϊδάρι έκανε το 1-0 με τον Kamberaj, με καρφωτή κεφαλιά. Ο σκόρερ όμως, φάνηκε άτυχος λίγα λεπτά μετά, καθώς σε μία σύγκρουση που είχε με τον Λεϊσό, γύρισε ο αστράγαλος του και αντικαταστάθηκε. Το Καλαμάκι είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 1ο ημίχρονο, με σουτ εντός της περιοχής του Σιδερά να μην βρίσκει στόχο.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49ο’ λεπτό ο Αποστολόπουλος πετυχαίνει το εντυπωσιακότερο γκολ του παιχνιδιού με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δίνοντας προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα του.

 

Η πολλή όμορφη εκτέλεση του Αποστολόπουλου.

Από εκεί και μετά το Χαϊδάρι δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και διεύρυνε το προβάδισμα του στο 64ο’ λεπτό. Όταν, σε μια “χαμένη” μπαλιά ο Γεωργούσης κάνει σοβαρό λάθος, το οποίο είναι εκεί για να το εκμεταλλευτεί,  ο ίσως “πολυτιμότερος” παίχτης του παιχνιδιού, Γιαννακόπουλος και να “πλασάρει¨ σε κενή εστία γράφοντας το 3-0. Διαστάσεις θριάμβου έδωσε ο Καββαδίας που πέτυχε το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού οι “ West Siders”,  οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν.

 

Συνθέσεις:

 

Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ:  Καλαματιανός, Τζανιδάκης (Λαγός 64΄), Καλογερόπουλος (Μονεμβασίτης 64΄), Ζίζηλας (Καββαδίας 64΄), Μπιταξής, Τσιούλας, Γιαννακόπουλος, Kamberaj (Αντωνόπουλος 28΄), Παληγεώργος (Παπαδόπουλος 80΄), Αποστολόπουλος, Grembi.

Coach: Χλωρός Ιωάννης

 

Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Γεωργούσης, Κοτόπουλος, Γαλιατσάτος, Κίλιας, Αθανασίου (Τζιβελεύκης 68΄), Λεϊσός, Σιδεράς, Αργύρης (Γιανναράκος 58΄), Κάλλος, Γεροντάρης, Ζαχαρίου (Τσιγαρίδας 58΄).

Coach: Καφτάνης Απόστολος.

 

Διαιτητές:

Χριστοδούλου Π.

Μπαγιάς Ι.

Ματσούκας Κ.

 

Γράφει: ο Στέλιος Παπαδόπουλος.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *