Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίοι αντίθετοι για Αναγέννηση Μοσχάτου και ΑΣ Ποντίων

Share

Το Σάββατο το απόγευμα (26/11) για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλους της ΕΠΣ Πειραιά, η Αναγέννηση Μοσχάτου υποδέχτηκε την ΑΣ ποντίων στο γήπεδο του Μοσχάτου με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές με σκορ 1-2. Συνολικά ο ΑΣ Ποντίων πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι και στα δυο ημίχρονα, ενώ η Αναγέννηση είχε τις στιγμές της κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Σημαντική νίκη για τους φιλοξενούμενους, δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους.

Ανοικτό πρώτο ημίχρονο, με ισοπαλία στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Η ομάδα των φιλοξενούμενων πατούσε λίγο καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο όμως και η αναγέννηση είχε τις στιγμές της. Γενικότερα το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανοικτό με ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες να βρουν δίχτυα και φαινόταν η επιθετική διάθεση και των δυο ομάδων. Ο ΑΣ Ποντίων μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Σοφούλη. Ο Τόλι γύρισε την μπάλα στην γωνία της περιοχής και συμπαίκτης του στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του τερματοφύλακα έκανε το 1-0. Στα πρώτα 10 λεπτά οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και πριν ακόμη κλείσουμε 10 λεπτά παιχνιδιού, είχαν μια καλή ευκαιρία για να κάνουν το 0-2 με σουτ του Μελεμένη, όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης. Έπειτα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με στημένη μπάλα. Ο Νατσοπ εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του έξω από την περιοχή, στην προσπάθεια του να απομακρύνει βρήκε λίγο την μπάλα ο Μουσάι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ανοικτό και οι ομάδες ήταν επικίνδυνες στις επιθέσεις τους. Στο 29 υπήρξε μια πολύ καλή στιγμή για την ΑΣ Ποντίων. Ο Μουσάι εκτέλεσε από τα αριστερά μεταξύ της γραμμής του κέντρου και της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στην μικρή περιοχή για το κεφάλι του Τσιρίδη, όμως η εξ επαφής κεφαλιά του αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 35 Ο Βαβακάς απέκρουσε ακόμη ένα σουτ που έγινε για την ομάδα των Ποντίων με τον Μελεμένη, από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 36 ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία της Αναγέννησης για να μπει μπροστά στο σκορ όταν ο Χρήστου έβγαλε με ωραία πάσα τετ α τετ τον Παππά, όμως εκείνος δεν βρήκε δίχτυα καθώς το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Το σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

 

Καλύτεροι στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε το ίδιο δυνατά όσο το πρώτο, υπήρχε γενικότερα ισορροπία και οι δύο ομάδες είχαν εξουδετερώσει καλά η μια την άλλη. Στο 63 η Αναγέννηση  με τον Νατσοπ δοκίμασε να απειλήσει με ένα σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα πήγε αρκετά έξω. Οι φιλοξενούμενοι  ωστόσο πατούσαν καλύτερα και όταν είχαν την μπάλα γινόντουσαν πιο απειλητικοί. Στο 70 ο Μουσάι βγήκε από δεξιά και άφησε πίσω του την άμυνα της Αναγέννησης, όμως ήταν αρκετά πλάι και το πλασέ που έκανε κατέληξε άουτ. Ανέβασε και άλλο την πίεση του ο ΑΣ Ποντίων και στο 77 εξαργύρωσε αυτή την πίεση. Ο Μουσάι έκανε σέντρα το κερδισμένο φάουλ που είχε από τα πλάγια η ομάδα του και  ο Σταυρόπουλος κέρδισε πέναλτι για επικίνδυνο παιχνίδι όπως διεκδίκησε την μπάλα με το κεφάλι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουσάι και έστειλε την μπάλα δεξιά ψηλά και με δύναμη και έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους. Έκτοτε με την προσπάθεια της Αναγέννησης να βρει το γκολ της ισοφάρισης άφηνε χώρους και ο ΑΣ Ποντίων γινόταν επικίνδυνος. Στο 89 ο Σιφνάκης του ΑΣ Ποντίων πίεσε έξω από την περιοχή και μπόρεσε να κλέψει την μπάλα και σούταρε όμως η μπάλα πήγε πάνω από τα δοκάρια. Το παιχνίδι έγινε πολύ ανοικτό και στο 90 Σιφνάκης δημιούργησε βγάζοντας  πάσα μέσα στην περιοχή στον Μελεμένη, ο οποίος έκανε ωραίο σουτ στο παραθυράκι όμως Βαβακάς απέτρεψε το 1-3 κρατώντας ζωντανή την ομάδα του. Στο 92 είχε μια καλή στιγμή η Αναγέννηση να ισοφαρίσει έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Παπαθεοδώρου, έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ο Νατσόπ έκανε την κεφαλιά πασά στο πρώτο δοκάρι για τον Παπαθανασίου, η κεφαλιά όμως του τελευταίου πριν φτάσει στα δίχτυα σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι μεγάλη νικήτρια της αναμέτρησης ήταν ομάδα των φιλοξενούμενων.

 

Συνέχεια των ομάδων :

Αναγέννηση Μοσχάτου: Τα πράγματα είναι δύσκολα για την αναγέννηση που έμεινε στην τελευταία θέση με ένα βαθμό και την επομένη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μαύρο Αετό – Ολυμπιάδα.

ΑΣ Ποντίων: Σαφώς καλύτερα τα πράγματα για την Ομάδα των Ποντίων που έχει 10 βαθμούς με την νίκη αυτή και την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον Σαρωνικό Αίγινας.

 

Αναγέννηση Μοσχάτου: Βαβακάς, Καζαντζής, Μεταξάς(74’ Παππάς Γ.), Παπελής, Παπαθανασίου, Αθανασόπουλος, Παπαθεοδώρου, Παππάς Ν., Ρούσσος(72’ Καρανάσος), Νατσοπ, Χρήστου(84’ Abdelmeseh)

ΑΣ Ποντίων: Βολιράκης (46’ Σκύλας), Τόλι, Καζαντζίδης (46’ Κάντζιος), Μπινάτσης, Σοφούλης, Βοζίκης(46’ Αρβανίτης), Μελεμένης, Σταυρόπουλος, Τσιρίδης(68’ Κοτζαθανάσης), Μουσάι, Μυτακίδης (62’ Σιφνάκης)

Διαιτητές: Τζαγκαράκης-Πετρίδης-Τέσσης

Επιμέλεια: Άγγελος Κλάδος

Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up