Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλσούπολη-Λαύρα Αργυρούπολης 1-4: Φωτιά και… Λαύρα στην Νέα Ιωνία

Share

Με μία εξαιρετική εμφάνιση η Λαύρα Αργυρούπολης νίκησε την Αλσούπολη με 4-1 στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας, για την 7η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών και ανέβηκε στην 5η θέση του 7ου ομίλου.

Το ματς

Η Λαύρα Αργυρούπολης μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και έδειξε από νωρίς πως ήρθε αποφασισμένη να πάρει την νίκη. Μόλις στο 9ο λεπτό μετά από γύρισμα στην περιοχή της Αλσούπολης ο Χαραλάμπους βρίσκει άτσαλα την μπάλα και την στέλνει άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 1-0. Οι γηπεδούχοι μετά από το γκολ που δέχτηκαν προσπάθησαν να αντιδράσουν και με κάποιες εσωτερικές αλλαγές του προπονητή τους κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Λίγο πριν από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου ο Τσούκας με ωραία ατομική ενέργεια πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Ο Παπαδήμας ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και στο 19ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1. Φτάνοντας στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης και χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία πιο πριν, ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να κερδίσουν πέναλτι, το οποίο ο Σκουρλάς εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1 το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ακριβώς όπως το πρώτο με την Λαύρα Αργυρούπολης να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Αλσούπολη να ακολουθεί. Στο 49ο λεπτό ο Σημαιάκης, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή στην θέση του τραυματία Λύτρα, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Καραγεώργο, πλάσαρε άψογα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση για ακόμα μία φορά και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζε εκ νέου μέσα στην διεκδίκηση του αγώνα, όμως ο Σημαιάκης και πάλι στο 66ο λεπτό σκόραρε με ένα ωραίο τελείωμα από πλάγια θέση στην μεγάλη περιοχή, σφραγίζοντας ουσιαστικά μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του.
Με την νίκη αυτή η Λαύρα Αργυρούπολης πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα και ανέβηκε στην 5η θέση του ομίλου με 10 βαθμούς, ενώ η Αλσούπολη έφυγε με ήττα από τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και έμεινε στους μόλις 7 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές.

Συνθέσεις

Αλσούπολη: Καραγεώργος, Καρυπίδης, Παππούς, Φειδάκης, Χαραλάμπους, Κοκότης, Τρούσης, Παπαδήμας, Κωνσταντάκης, Τσούκας, Ιακωβίδης.
Αναληρωματικοί: Σιάνος, Σαμετάι, Τσάλας, Βιδιαδάκης, Τζωρτζάτος,Ανδρόβικ, Δρυμωνίτης
Προπονητής: Λαζάρου

Λαύρα Αργυρούπολης: Γουλής, Γκίκα, Μυλωνίδης, Παπαγεωργίου, Λύτρας, Τρουλλινός, Μαυρόπουλος, Τσαπατσάρης, Κουλουρίδης, Πολυμερόπουλος, Σκουρλάς
Αναπληρωματικοί: Θεοχάρης, Ζαρίκος Βασ., Βαρθαλίτης, Τερζής, Σημαιάκης, Ντερβισλλάρι, Ζαρίκος Ιωαν., Καμπουρίδης
Προπονητής: Καλαϊτζίδης

Διαιτητές: Κασίδδης (1ος), Τζανής (Α’ βοηθός), Παπαγιαννάκης (Β’ βοηθός)
Παρατηρητής: Αναστασόπουλος

Επιμέλεια: Ηλιόπουλος Ρωμανός

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *