Type to search

Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 1-0 : Ο ΓΚΙΟΝΑΙ ΤΟ … ”ΚΑΡΦΩΣΕ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΟΡΥΦΗ.

Share

Με καταπληκτικό σουτ του Ορέστη Γκιονάι στο 48′, τα Βριλήσσια πέρασαν το εμπόδιο της Λυκόβρυσης και πάτησαν κορυφή.

 

Χορταστικό παιχνίδι αν και δεν το δείχνει το τελικό 1-0, βρήκε νικήτρια την ομάδα των Βριλησσίων απέναντι στη Λυκόβρυση. Πέτυχαν, έτσι, την 5η συνεχόμενη νίκη τους κερδίζοντας ταυτόχρονα και την πρωτιά του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών. Από την άλλη πλευρά, η Λυκόβρυση δεν μπόρεσε να σκοράρει για τρίτο παιχνίδι στη σεζόν.

Εξαιρετικό το πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τα λίγα σφυρίγματα του διαιτητή να βοηθούν στην ανάπτυξη καλού ρυθμού. Την κατοχή είχαν τα Βριλήσσια, αλλά οι περισσότερες ευκαιρίες έγιναν από τη Λυκόβρυση. Πρώτη φάση στο 3′ με το Θανάση Μπεζάνη να επιχειρεί το σουτ αλλά την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Επόμενη μεγάλη στιγμή το σουτ του Δημήτρη Πετράκη στο 13′ που ανάγκασε το Χριστόφορο Τζεβελάκη να δίωξει σωτήρια σε κόρνερ σε μία δύσκολη επέμβαση.

Απάντησαν τα Βριλήσσια στο 18′ με την επικίνδυνη σέντρα του Θοδωρή Αυγερόπουλου που είχε πορεία προς το τέρμα με τον Άγγελο Αγγελάκη να παραχωρεί το κόρνερ. Κορυφαία στιγμή του ημιχρόνου η φάση του 20ου λεπτού έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των παικτών της Λυκόβρυσης που κατέληξε πάλι στο Μπεζάνη ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε πάνω στο Τζεβελάκη.
Η καλύτερη προσπάθεια των Βριλησσίων στο πρώτο μέρος ήρθε στο 26ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Νίκου Δημητρέλου πέρασε δίπλα από το δοκάρι μετά από κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Βριλήσσια συνέχισαν να ελέγχουν την κατοχή αλλά αυτή τη φορά δεν άφησαν τη Λυκόβρυση να απειλήσει όσο στο πρώτο. Οι γηπεδούχοι στο 48′ πέτυχαν το γκολ που εν τέλει χώρισε τις δύο ομάδες. Στο πέμπτο τους κόρνερ άνοιξαν το σκορ, όταν η μπάλα έφτασε στον Ορέστη Γκιονάι που με απίστευτο μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι”.

Το πρώτο σουτ της Λυκόβρυσης στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 66′ με το Μιχαήλ Μιγκάκη να μην προβληματίζει τον Τζεβελάκη. Τα πράγματα χειροτέρεψαν για τους φιλοξενούμενους αφού στο 71′ ο Σωτήρης Σουλιώτης ανέτρεψε το Davit Giorgadze μέσα στη περιοχή. Ο κ. Τσολακίδης έδειξε την άσπρη βούλα με το Σταύρο Τσιούμα να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά ο Αγγελάκης μάντεψε σωστά και τον σταμάτησε με δύσκολη επέμβαση.

Τα Βριλήσσια συνέχισαν να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο, με τις αλλαγές της Λυκόβρυσης να μην βοηθούν που προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι μόνο με στημένες φάσεις προς το τέλος χωρίς αποτέλεσμα.

 

ΑΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Δημήτρης Λειβαρτζινός) Τζεβελέκης, Κόκκινος, Αυγερόπουλος (Εlezaj 84′), Λύκος, Δημητρέλος, Τσιούμας Σ. (Τσιούμας Μ. 84′), Γεροντάκης (Προβίδης 46′), Αραμπατζής, Ορτόλα (Giorgadze 46′), Μότσιος, Γκιονάι.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Αγγελάκης, Μιγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης (Κατσιώρης 76′), Τζένης, Καβαλάρης, Σχίζας (Απέργης 64′), Τασιούδης, Χρυσογονίδης (Παπαχρήστος 64′), Πετράκης Δ., Μπεζάνης (Πετράκης Ε. 76′).

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Τσολακίδης, Λιαμπότης, Ανδρέου.

 

Μάκης Θεοτοκάτος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *