Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη στο ρελαντί για την Διάνα επί του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων

Share

Μία πολύ άνετη νίκη πέτυχε η Διάνα Ηλιούπολης επί του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων με 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και δεν δυσκολεύτηκαν να πετύχουν την τρίτη νίκη της σαιζόν. Από την άλλη, η ομάδα από τα Νέα Λιόσια συνέχισε τις χαμηλές της πτήσεις. Τα γκολ σημειώθηκαν από τον από τον Φάρο στο πρώτο μέρος και από τον Ποντικάκο στο δεύτερο.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών Διάνα Ηλιούπολης και Ολυμπιακός Άνω Λιοσίων διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Διάνας. Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά είχε αργό ρυθμό και οι περισσότερες ενέργειες διαδραματίζονταν στο χώρο του κέντρου. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 11ο λεπτό. Ο Ζέρβας εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, πήρε περίεργη τροχιά και τελικά ο Τζίνας απομάκρυνε σε κόρνερ. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα από την Ηλιούπολη πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και λίγο αργότερα, στην πρώτη της καλή στιγμή , ευτύχησε να προηγηθεί. Στο 24′ ο Δάρρας σέντραρε από τα αριστερά, ο Καυκιάς έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και ο Φάρος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι πήραν ώθηση από το γκολ και συνέχισαν να απειλούν. Στο 26ο λεπτό ο Καζάκος σούταρε δυνατά από πλάγια θέση κι ο Καυκιάς έδιωξε σε κόρνερ. Από το κόρνερ αυτό, ο Νικόλι έκανε μια δυνατή κεφαλιά αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 35′, όταν ο Καζάκος σούταρε δυνατά και ο Καυκιάς έδιωξε την μπάλα πλάγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξα δραματικά. Ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων μπήκε πιο δυνατά και στο 51ο λεπτό απείλησε με σουτ του Μπιλκαίδη, το οποίο εξουδετέρωσε ο Τζίνας. Γρήγορα όμως οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 57′ οι παίχτες της Διάνας κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα αλλά ο Ποντικάκος στο γυριστό που επιχείρησε έστειλε την μπάλα άουτ ενώ στο 66′ ο Καζάκος βγήκε απέναντι από τον Καυκιά, πλάσαρε αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά με τα πόδια. Σε αυτό το χρονικό σημείο ο ρυθμός άρχισε να πέφτει και στην επόμενη μεγάλη φάση οι γηπεδούχοι πέτυχαν δεύτερο γκολ και κλείδωσαν το παιχνίδι. Στο 86ο λεπτό ο Καζάκος σέντραρε από αριστερά, ο Ποντικάκος βρέθηκε ανενόχλητος στην μικρή περιοχή και με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 2-0. Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Τίγκας σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή αλλά ο Τίγκας μπλόκαρε σταθερά.

Η Διάνα ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκε σοβαρά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Με αυτή την νίκη  έφτασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται ισόβαθμη στη δεύτερη θέση μαζί με τον Πανερυθραικό και το Χαιδάρι ενώ ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων παρέμεινε 9ος με 5 βαθμούς και δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την νίκη του επί της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου την προηγούμενη αγωνιστική.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Διάνα Ηλ.(3-4-3): Τζίνας, Νικόλι, Μπαρδάκος, Κατσιάνης, Πανίδης, Χάλο, Παπαντζίμας, Δάρρας, Καζάκος, Φάρος, Ποντικάκος.

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων(4-3-3): Καυκιάς, Βασιλάκος, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσάτσα(Σουλοβάρι), Μπριστογιάννης(Τσιάνος), Ζέρβας(Χριστόπουλος), Τίγκας, Νησαριώτης, Νικολάου(Γεωργόπουλος), Μπιλκαίδης(Τουρτούλι)

Διαιτητής: Κάτοικος/ Βοηθοί διαιτητή: Σαμοίλης, Μωυσιάδης

ΓΚΟΛ: Φάρος 24′, Ποντικάκος 86′

Κίτρινες Κάρτες: Χάλο

Παρατηρητής: Βαρβαρόπουλος

Επιμέλεια : Nτίνος Μπέσσας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *