Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει ακάθεκτο το… “τρένο” του Ηλυσιακού

Share

Ο Ηλυσιακός φιλοξένησε τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση πήρε τη νίκη με 3-0 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Αθηνών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, έχασαν πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι σχεδόν σε κενή εστία του Γαλημίτη στο 28′. Πέντε λεπτά αργότερα ο επιθετικός του Ηλυσιακού εξιλεώθηκε για αυτή τη χαμένη του ευκαιρία και άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη θα μπορούσε να προηγείται με παραπάνω τέρματα αλλά η αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του διατήρησε το σκορ στο ρευστό 1-0 με την ολοκλήρωση του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Ηλυσιακός κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να βρει άλλα 2 τέρματα. Στο 65ο λεπτό ο Λέκκας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 με προβολή από κοντά. Οι φιλοξενούμενοι δε κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να φανούν ανταγωνιστικοί.

Στην πρώτη θέση του ομίλου είναι ο Ηλυσιακός με 18 βαθμούς καθώς έχει το… απόλυτο των νικών μέχρι στιγμής, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Χολαργό με 15 βαθμούς αλλά και ένα αγώνα λιγότερο.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης έπεσε στη ένατη θέση με 5 βαθμούς, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα.

 

Ηλυσιακός (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χριστόπουλος (81′ Τσουρέας), Νικολόπουλος, Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι (84′ Κατσαρός), Κασσιανός (81′ Πουλέρι), Τσέργας, Γαλημίτης (71′ Σινομάτι), Λέκκας (84′ Μανώλης), Ανχελ

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης (Σάκης Βερούτης): Στεφανίδης, Κόκκινος, Αποστόλου, Καραβίδας (69′ Νταής), Τσιγκόπουλος, Παρασίδης, Πρίντεζης (80′ Λουδάρος), Παπασταύρος (80′ Μπάμπουλας), Οκσίσογλου (80′ Ζαγαρέλος), Σιδηρόπουλος, Τσάκωνας (58′ Τσάκαλος).

Διαιτητές: Μαράνος, Αραβίδης-Κατελανάκης

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *