Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΙ Ο ΜΙΛΩΝΑΣ ΤΟΝ… ΧΑΒΑ ΤΟΥ

Share

 

Εύκολο έμελλε να ήταν το απόγευμα της 19ης Νοέμβριου στο κλειστό γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» για την ομάδα του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ.

Η ομάδα από την Νέα Σμύρνη έστησε πάρτι απέναντι στον Εθνικό Πειραιά. Αν και η φιλοξενουμένη ομάδα δεν φαντάζει καθόλου αμελητέα ποσότητα ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, κατάφερε να λυγίσει ευκολά με σκορ 90-71 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Το σύνολο του Κ. Καράγιαννη συνεχίζει αήττητο την πορεία του στο πρωτάθλημα σε έναν από τους πιο δύσκολος ομίλους της φετινής διοργάνωσης. Η τοπική ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε φωτιά στα πρώτα λεπτά της συνάντησης ,καθώς προηγήθηκε στο 4΄ με 12-0, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Ενδεικτικό είναι ότι η  διαφορά έφτασε μέχρι και τους 18 στο 8΄ της πρώτης περιόδου. Το τέλος του πρώτου ημίχρονου βρήκε την ομάδα του Νίκου Καράγιαννη να προηγείται με +26 σκοράροντας 60 πόντους!

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αλλάξαν ιδιαίτερα τα δεδομένα. Ο Μίλωνας διατήρησε την διαφορά στο επίπεδο των 20 πόντων με την ομάδα του Πειραιά να έχει ελάχιστες εκλάμψεις ,κυρίως με τον ταλαντούχο νεαρό γκαρντ Σταμάτιου. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο σέντερ Μαλουκός, ο οποίος δεν είχε αντίπαλο κάτω από τα καλάθια, σκοράροντας 24 πόντους ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον γκαρντ Δημάκο, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα στους 17. Για τους φιλοξενούμενους που δεν έχουν να κρατήσουν κάτι από το σημερινό ματς , παρά μόνο την εμφάνιση του νεαρού Σταματίου, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους και μερικά εντυπωσιακά καλάθια.

Πλέον, η ομάδα της Νέας Σμύρνης στρέφει την προσοχή της στην επικίνδυνη έξοδο της επόμενης αγωνιστικής στο Χαϊδάρι κόντρα στην τοπική Δάφνη Δαφνίου, ενώ από την άλλη μεριά η ομάδα του Πειραιά δοκιμάζεται στα δυτικά προάστια της πρωτεύουσας κόντρα στην Ένωση Ιλίου.

Μίλων-Εθνικός 90-71

Διαιτητές: Σπυρόπουλος-Αργυρούδης-Αντωνιάδης (Κυρτάτας)
Δεκάλεπτα: 30-13, 30-21, 20-18,10-18

ΑΟΝΣ Μίλων (Καραγιάννης): Τσρνιτς 10(2), Χατζηκυριάκος 4(1), Πετρίδης 4, Ανέστης 5(1), Μελισσαράτος 12(1), Μοτσενίγγος 5(1), Δομπρογιάννης 3(1), Χριστόπουλος, Μαλούκος 24, Χατζηλεοντής, Ζούμπος 6(2), Δημάκος 17(3)
Εθνικός Πειραιά (Χούμπαυλης): Ρούκας, Σταματίου 26(2), Γκαβασιάδης 12(1), Ιωάννου 9(1), Καραφάντης 3(1), Βαθρακοκοίλης 4, Καρυστινός 6(1), Παπουτσής, Ολύμπιος 4, Χρήστου, Καππής 6, Καπερώνης.

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ρουμελιώτης 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *