Type to search

Αμπελόκηποι Ανδρών Αρίων Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β' ΕΠΣΑ ΕΠΣ Αθηνών ΕΠΣΑ Ποδόσφαιρο Ποδοσφσιρο

ΑΡΙΩΝ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ!

Share

Το ντέρμπι των ουραγών της 6ης αγωνιστικής της β’ κατηγορίας για το 2ο όμιλο της ΕΠΣΑ έληξε με θριαμβευτή τον Αρίων που επικράτησε με 4-0 των Αμπελοκήπων στο επιβλητικό γήπεδο του Υμηττού.

Ο Αρίων πέτυχε την πρώτη του εφετινή νίκη στο πρωτάθλημα με τον πιο εμφατικό τρόπο πραγματοποιώντας μια πολύ ελκυστική και πολλά υποσχόμενη εμφάνιση ενόψει της δύσκολης συνέχειας και το μακρύ δρόμο που έχει να διανύσει στην προσπάθεια να διατηρηθεί στην κατηγορία.Οι γηπεδούχοι, παρά το δυνατό ξεκίνημα των Αμπελοκήπων, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Τοπαλίδη. Από το σημείο αυτό και έπειτα τον έλεγχο του αγώνα τον είχαν οι φιλοξενούμενοι δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικοί. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα είναι αμφίρροπο μέχρι το τέλος με την ασφυκτική πίεση των Αμπελοκήπων, ο Αρίων έκανε το 2-0  στο 66′ με τον Γιάννη με σουτ μέσα από την περιοχή κόντρα στη ροή του αγώνα. Κάπου εκεί ,οι ανώτεροι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να δέχονται ότι ο αγώνας έχει χαθεί για αυτούς επιτρέποντας στον Αρίων να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο γήπεδο και μα εκτοξεύει το σκορ στο 4-0 (76′ και 87′, το δεύτερο μάλιστα με φανταστικό ψαλιδάκι από το ύψος του πέναλτι του Ράνεΐ.
Ο αγώνας αυτός θα πρέπει αφενός να προβληματίσει τους φιλοξενούμενους που παρά την πολύ καλή τους εμφάνιση κατάφεραν να ηττηθούν με 4-0, αφετέρου θα χρειαστεί και οι γηπεδούχοι να μείνουν προσγειωμένοι καθώς και οι 2 ομάδες θα παλέψουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για την παραμονή τους στη β’ κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

Αρίων:Τσιμουράκος(Τ), Κυριαζής, Καστανιώτης, Τοπαλίδης, Πρίντζιος(Ζουμπουλός 34), Ράνεΐ, Γιάννης(Αλήμπαλης 83′), Μακροδήμας, Παπαργύρης(Μπουζιούρης 71′), Καραγεώργος(Καραχάλιος 83′), Ντερβίτσι

Αμπελόκηποι:Μάνκο(Τ), Βλάχος(Λάγκσι 64′), Χίνος(Μαντζώρος 81′), Ντίνε, Γκόφας, Μακρής, Γκάρο(Ρεσίτης 71′),Μζίου, Βουρλής, Τοπάλης, Φαλάδος(Κίτσος 64′)

Αποστόλης Φέκας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *