Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό παλ(υ)καρίσιο

Share

Με την αναμέτρηση Αστέρας Εξαρχείων – Λύκοι Χαϊδαρίου0-1 στο γήπεδο της Αλεπότρυπας έπεσε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής για την Β΄ Κατηγορία και τον 3ο Όμιλο της Ε.Π.Σ. Αθηνών .

Με τον καιρό να είναι σύμμαχος στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αλλά τους ίδιους να έχουν διαφορετική άποψη ,δεν είδαμε καλό παιχνίδι. Σε έναν αγώνα με πολλά φάουλ και κάρτες οι Λύκοι Χαϊδαρίου πήραν το 3ο συνεχόμενο τρίποντο (0-1) και συγκατοικούν στην 2η θέση μαζί με την Κηπούπολη  και τους 9 βαθμούς. Από την άλλη οι γηπεδούχοι που καίγονται για βαθμούς αν και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς και συγκατοικούν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και τους 4 βαθμούς με 3 ακόμα ομάδες (Παγκράτι , Παπάγος , Πανιώνιος Καισαριανής).

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και απείλησαν στο 1ο κιόλας λεπτό με τον Κώτση αλλά τον τερματοφύλακα των Λύκων Παρασκευόπουλο να είναι σε ετοιμότητα.Ενώ άγγιξαν το 1-0 με την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Φωτιάδη να βρίσκει στην δεξιά συμβολή των δοκών . Ο κύκλος των καρτών άνοιξε στο 12΄ για τον Φιλιπόπουλο σε άναν αγώνα με 5 κίτρινες κάρτες για κάθε ομάδα . Με πολλά φάουλ στο χώρο του κέντρου και λιγοστές φάσεις που προήλθαν είτε από στημένες φάσεις είτε από πλάγιες σέντρες εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο .Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν με διάθεση να σκοράρουν και ο Αστέρας τα κατάφερε στο 51΄  σε μια καλά δομημένη επίθεση από τον άξονα ο Μότσκα πλάσαρε σωστά αλλά ο βοηθός διαιτητή το υπέδειξε σε θέση οφσάιντ , σε μια πολύ οριακή φάση. Μερικές στιγμ ές μετά ο Τσατσαλίδης εκμεταλλεύτηκε την λάθος πίσω πάσα του Ασημακόπουλου ,βρέθηκε πρόσωπο με την εστία και με ένα δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Μπόνη για να γράψει το 0-1 (54)΄ ενώ η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι. Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Αστέρας είχε την κατοχή όχι όμως και την υπεροχή. Η ομάδα των Λύκων από το 60΄ περίπου και μετά κλείστηκε στο δικό της μισό αποτελεσματικά ενώ δεν πέρασε η μπάλα την σέντρα για 15΄. Ένα σύστημα ΄΄ταμπούρι΄΄ που βοήθησε την ομάδα του Χαϊδαρίου να κρατήσει δυνάμεις και να ανοιχτεί στο γήπεδο κρατώντας έτσι μακρυά από την εστία της τον Κουρασμένο Αστέρα . Τελευταία καλή στιγμή για την ισοφαρίσει ήρθε από την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Τσιάρου αλλά και πάλι ο Παρασκευόπουλος δήλωσε παρόν.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ : MΠΟΝΗΣ (Τ) , ΝΤΙΝΑΣ (84΄ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ) , ΦΙΛΙΠΟΠΟΥΛΟΣ ( 68΄ ΜΑΛΛΙΔΗΣ) , ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΑΡΟΥΣΟΣ ( 46΄ ΤΣΙΑΡΟΣ) , ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ , ΣΤΟΥΜΠΟΣ , ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (Α) , ΦΩΤΙΑΔΗΣ (58΄  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) , ΜΟΤΣΚΑ , ΚΩΤΣΗΣ ( 46΄ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ-ΘΕΟΦΙΛΟΥ)

 

ΛΥΚΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ (Τ) , ΤΟΥΛΙΑΦΚΑΝΟΦ , ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΤΟΓΙΑΣ , ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ , ΒΑΣΙΛΑΣ ( 71΄ ΜΠΟΓΚΟΣ ) , ΤΖΑΜΑΛΗΣ , ΓΚΟΤΣΟΥΛΑΣ ( 58΄ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ) , ΜΙΧΟΣ (Α) , ΤΑΡΟΥΣΑ , ΜΗΤΡΩΚΑΣ (84΄ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ )  

 

Αντώνης Παπαδόπουλος

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *