Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Προμηθέας παρέμεινε δεύτερος στον όμιλο με νίκη επί του Γκυζιακού

Share

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Προμηθέας ,ο οποίος επικράτησε με 1-0 επί του Γκυζιακού .Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη όμως ο Προμηθέας ισορρόπησε το παιχνίδι και σκόραρε με κεφαλιά του Κουτσογιάννη.

Για την 3η αγωνιστική της Γ΄ κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών ο Προμηθέας υποδέχτηκε τον Γκυζιακό στο γήπεδο του Υμηττού. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά , με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν την μάχη του κέντρου. Την πρώτη καλή στιγμή την δημιούργησαν οι γηπεδούχοι. Στο 10ο λεπτό ο Βασίλης Κατωπόδης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, ο Βλοσερός έκανε ασταθή απόκρουση , ο Αλέξανδρος Κατωπόδης προσπάθησε να σκοράρει αλλά αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας αντέδρασε πιο αποφασιστικά και  έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στην συνέχεια ακολούθησαν τρεις φάσεις από τους παίχτες του Γκυζιακού. Στο 15′ ο Καρποντίνης σέντραρε από τα αριστερά, ο Μοσεσβίλι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μαζεμένος απέκρουσε εντυπωσιακά ενώ στο 32′ ο Καββαδίας έκανε ένα καλό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από την συμβολή των δοκών. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου πάλι ο Καββαδίας σούταρε δυνατά αλλά ο Μαζεμένος μπλόκαρε σταθερά.

Στο δεύτερο μέρος, αν και ο Προμηθέας εμφανίστηκε καλύτερος στο γήπεδο , την πρώτη μεγάλη στιγμή την είχε ο Γκυζιακός . Στο 58ο λεπτό ο Καββαδίας πέρασε εντυπωσιακά τον αντίπαλό του, μπήκε από τα πλάγια στη περιοχή , σούταρε δυνατά αλλά ο Μαζεμένος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Από εκείνο το σημείο και μετά , μόνο ο Προμηθέας δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Στο 63′ ύστερα από κόρνερ ο Αλέξανδρος Κατωπόδης έπιασε μια κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Λίγο αργότερα , στο 68ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν. Μετά από εκτέλεση φάουλ , ο Αλέξανδρος Κατωπόδης πρόλαβε την έξοδο του Βλοσερού , η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Κουτσογιάννης έσπρωξε την μπάλα στο δίχτυα για να γράψει το 1-0. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Γκυζιακό να προσπαθεί να αντιδράσει χωρίς να δημιουργήσει κάποια μεγάλη στιγμή. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παπαδόπουλος , που είχε περάσει αλλαγή για τον Προμηθέα , σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή αλλά ο Βλοσερός μπλόκαρε σταθερά.

Με τη νίκη αυτή ο Προμηθέας επέστρεψε στις επιτυχίες , μετά το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με το Δάσος Χαιδαρίου, και παρέμεινε στην 2η θέση με 7 βαθμούς . Από την άλλη ο Γκυζιακός βρίσκεται 8ος στον βαθμολογικό πίνακα , χωρίς όμως να έχει σκοράρει στο δύο παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Προμηθέας(4-4-2) Μαζεμένος, Βεόπουλος, Ντρίτσος, Κουτσογιάννης, Μαυραγάνης, Ξυδάς, Καρκάνης ,Κομπορόζος, Κατωπόδης Αλ., Κατωπόδης Β., Χονδρέλης

Γκυζιακός(4-4-3) Βλοσερός, Κίτσος, Καρποντίνης, Κολοβός, Πάντζι, Ράπτης, Νούτσος, Φιτσάκης, Καφούσης, Μοσεσβίλι, Καββαδίας

Διαιτητής Λιαμπότης / Βοηθοί Σταθόπουλος, Δαρέτζας

Παρατηρητής Σιβρίκας Παντελής

Ντίνος Μπέσσας

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *