Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΠ – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΥΡΕΑΣ 93 – 48: Η ΚΑΠ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ”ΦΤΕΡΑ” ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ

Share

Ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης, μεταξύ της ΚΑΠ και του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΥΡΕΑΣ, στο κλειστό γυμναστήριο Κοντόπευκου, στην Αγία Παρασκεύη, εξελίχθηκε σε μία παράσταση με έναν πρωταγωνιστή.
Η ΚΑΠ πήρε την εντός έδρας νίκη απέναντι στο ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΥΡΕΑΣ, με 93-48, σε μία αναμέτρηση όπου η ομάδα της Αγίας Παρασευής έκανε ό,τι ήθελε την ομάδα του Πήγασου, χτίζοντας περίοδο με την περίοδο αυτήν την υψηλή διαφορά πόντων ( +45) που βρήκε τις δύο ομάδας να τις χωρίζει, στο σφύριγμα λήψης των διαιτητών.
Από το πρώτο ημίχρονο, ο σύλλογος της Αγίας Παρασκευής επιβλήθηκε του Πήγασου, με την ΚΑΠ να ξεκινά την αναμέτρηση σε πολύ υψηλή ένταση παρασύροντας τους αντιπάλους σε ματς γρήγορου ρυθμού, έχοντας παράλληλα εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση. Η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες κινήσεις των παικτών της ΚΑΠ, μέσα από την γραμμή των 6.75, έκανε τους καλαθοσφαιριστές του Πήγασου να τα ”χάσουν”. Οι παίκτες της ΚΑΠ, έβρισκαν πολύ συχνά διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι αλλά και πολλά ελεύθερα σουτ τριών πόντων. Έτσι, μετά το μικρό προβάδισμα με +9 της ΚΑΠ στην 1η περίοδο ( 23 – 14), ήρθε το το +14 της 2ης περιόδου ( 42 – 28).
Το δεύτερο ημίχρονο, η ΚΑΠ ”κέρασε” θέαμα τους φιλάθλους της, ειδικά το δεκάλεπτο της 3ης περιόδου όπου σκόραρε 33 πόντους. Με καμία δίαθεση να χαμηλώσει τον ρυθμό η ΚΑΠ και με το μομέντουμ υπέρ της, ανάγκασε τον Πήγασο σε ρόλο θεατή καθώς δεν του επέτρεπε να αντιδράσει. Το τέλος της 3ης περιόδου βρήκε την ΚΑΠ να προηγείται με +37 πόντους ( 75 – 38). Δεν άλλαξαν πολλά στην 4η περίοδο, με την ΚΑΠ να πετυχαίνει ακόμη 18 πόντους αλλά όσο πλησίαζε ο αγώνας στην λήξη, οι δύο ομάδες κατέβαζαν ρυθμό.
Με την μπάλα να μένει σταθερή στο παρκέ τα τελευταία 20” και την τελική διαφορά στους +45 οι παίκτες των δύο ομάδων περίμεναν να ακούσουν το σφύριγμα λήξης του αγώνα.
Τελικό σκορ: 93 – 48
Τα δεκάλεπτα: 23-14, 42-28, 75-38, 93-48.

Πόντοι: Λιματζάκης Ε. (ΚΑΠ) 18π
Παρασκεύοπουλος Β. (ΚΑΠ) 17π
Παππάς Γ. (ΚΑΠ) 13π
Κιουρτζίδης Α. (ΠΗΓΑΣΟΣ) 13π
Τσόπης Κ. (ΚΑΠ) 10π
Σέπος Κ. (ΠΗΓΑΣΟΣ) 10π.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *