Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούρμενα για άνοδο!

Share

Στο γήπεδο του Αγίου Ιεροθέου πραγματοποίηθηκε ο αγώνας της Άμιλλας Περιστερίου με τα Σούρμενα, για τα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Α ΕΠΣ Αθηνών. Ο δείκτης του σκορ της αναμέτρησης στο Περιστέρι έφτασε στο 0-4 εις βάρος των γηπεδούχων οι οποίοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να βρεθούν μια – δυο ταχύτητες πίσω από την ομάδα των νοτίων προαστίων.

Το σκορ δεν άργησε να ανοίξει όταν στο 11′ ο Αρσένης βρήκε πρώτος δίχτυα και στη συνέχεια τη σκυτάλη τη πήρε ο Οικονόμου, όπου στο 45′ έκανε το 2-0 ύστερα από ένα ατομικό λάθος του Κατσιούλα, που έβγαλε σε θέση βολής τον Έλληνα εξτρέμ. Στο δεύτερο μέρος τώρα σφραγίστηκε και πέρα από κάθε επισημότητα η ανωτερότητα των ερυθρολεύκων , που σε μια παράσταση για 11 κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με τη χρυσή αλλαγή που ακούει στο όνομα Γιαννόπουλος  στο 70′ και 80′ αντίστοιχα.

Κάτι άξιο αναφοράς είναι πως το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο υπέρ τον φιλοξενούμενων, αφού κατά τη διάρκεια του β’ μέρους τόσο ο Αρσένης μπορούσε να ζευγαρώσει τα τέρματα του, τόσο και ο Μαργαρίτης που στη τελευταία φάση του αγώνα είδε τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Κομπότη. Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή η βαθμολογία βρήκε τα Σούρμενα να έχουν μαζέψει 10 βαθμούς και να είναι στη τριπλή ισοπαλία  μαζί με το Χαλάνδρι και τους Αγίους Αναργύρους στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντιθέτως τους Περιστεριώτες η βαθμολογία τους βρίσκει εκεί που τους άφησε η αρχική κλήρωση και στους 0 βαθμούς που όπως φαίνεται θα κυνηγήσουν να σώσουν τη παραμονή τους στην Πρώτη Κατηγορία.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κομπότης, Πήδουλας (68′ Κατσιμπούλας), Σώκος, Αγγελόπουλος, Κατσιούλας, Καστόρας, Χόντζα (55′ Κακούσιος), Ρεπάι (73′ Καλογήρος), Κουτρούλας (55′ Ασίμης), Κατσαμάς, Κουτσοκώστας(68′ Καπίρης).

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης (45′ Τσομπάνης), Μαρινάκης, Καμπουρίδης, Μιχελής (68′ Γεσίλι), Μακρυνόρης, Λαμτσάι (68′ Γιαννόπουλος), Μαργαρίτης, Αρσενίου, Μασάδο (68′ Παπουγιαννάκης), Οικονόμου (45′ Πετριτάι).

Επιμέλεια: Μέρρης Γεώργιος.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *