Type to search

Premier league ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρεμιέρ Λίγκ

Οι 2+1 παίκτες που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Share

Το ποδόσφαιρο έχει την εξής δυσκολία. Πετυχαίνεις και γίνεσαι διάσημος ή αποτυχαίνει και θεωρείται ξένο σώμα στην προκειμένη περίπτωση θα μεταφερθούμε στο νησί στην Πρέμιερ Λιγκ όπου παίκτες πέρασαν και ουσιαστικά ήταν άγνωστοι, εξαφανίστηκαν σε μία τρύπα στο νερό.

 

3)Αντρέι Σεφτσενκο.

Ο Ουκρανός ήταν βασικό γρανάζι στη λειτουργία της Μίλαν, ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν ποτέ με τρόπαια, κατακτήσεις, κύπελλα και πρωταθλήματα αλλά δεχόμενος την προσφορά της Τσέλσι έφυγε όπου δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης και αποχώρησε μέσα από 3 χρονιά σαν σκιά στο εαυτό του.

2)Μέμφις Ντεπαι

Ό ολλανδός επιθετικός στη Μάντσεστερ Γιουναιντεντ από την Αιντχοφεν ήταν μία ελπίδα για τους κόκκινους διαβόλους διότι πίστεψαν σε αυτόν.

Δε έκανε καλό ξεκίνημα, δεν έφτασε εκεί που ήθελε ώστε να καταφέρει να κρατήσει μία θέση και πετυχαίνοντας δύο γκολ και μία ασίστ περιορίστηκε ο ρόλος του με αποτέλεσμα να έχει τελειώσει για τη Μάντσεστερ μία και καλή.

1)Φερνάντο Μοριεντες

Ήταν ένας παίκτης ο οποίος ότι και να έκανε ήταν ένας θανατηφόρος εκτελεστής. Μετακόμισε στη Λίβερπουλ το 2005 με ένα ποσό της τάξης των 9 εκατομμυρίων αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό διότι πέτυχε 8 γκολ και δεν τον κράτησε η διοίκηση διότι δεν είχε την σωστή και πετυχημένη απόδοση.

Φεύγοντας όμως ξαναβρήκε τη φόρμα του με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να πονάνε που άφησαν τον παίκτη.

1)Ντιεγκο Φορλαν

Από την Ουρουγουάη στην Αγγλία από την Ιντεπεντιέντε στη Μάντσεστερ Γιουναιντεντ αλλά δεν έκανε το μεγάλο μπαμ.

Δεν αξιοποιήθηκε πολύ σωστά οι  ευκαιρίες λίγες  καθώς τα λάθη ήταν  αρκετά.

Φεύγοντας πήγε στη Βιγιαρεάλ και εν τέλει κατάφερε και πήρε ένα χρυσό παπούτσι  την ανέβασε Ευρώπη και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα.

Φερνάντο Τόρρες

Ό Ισπανός ήταν ένας παίκτης ο οποίος πηγαίνοντας στην Ατλέτικο Μαδρίτη στα 6 χρόνια παραμονής του κατάφερε και έγραψε το όνομά του στην λίστα της ομάδας ,με τους Ροχιμπλάνκος εκτός από διακρίσεις έφτιαξε και ένα brand name πίσω από αυτό, πήγε στη Λίβερπουλ όπου έκανε το ίδιο αλλά στην Τσέλσι όμως ήταν άγνωστος δεν ήταν αυτός που περιμέναμε όλοι με αποτέλεσμα να καταποντιστεί η καριέρα του.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *