Type to search

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Μπάσκετ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στον Φοίνικα Πειραιά και τη νέα σεζόν η Σίσσυ Ευμορφοπούλου.

Share

Η έμπειρη φόργουορντ Αναστασία Ευμορφόπουλου θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Πειραϊκής ομάδας και του χρόνου. Εξάλλου, δεν της ήταν εύκολο να αφήσει τόσο απλά το … δεύτερο της σπίτι, το “Παναγιώτης Σαλπέας” .

Η σε δύο μήνες 36 χρονη παίκτρια δείχνει να το έχει ακόμη, αφού σε πολλά ματς η συγκομιδή της ήταν πάνω από 20 πόντους . Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι πόντοι που πετυχαίνει, αλλά η γενικότερη συνεισφορά της στο παιχνίδι του Φοίνικα. Ο προπονητής του Φοίνικα, Κυριάκος Αράπης ήθελε να χτίσει γύρω από τη Σίσσυ Ευμορφοπούλου την ομάδα της επόμενης ημέρας και για αυτό η έμπειρη καλαθοσφαιρίστρια ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας , Ανδρέα Κιοσέ για την παραμονή της για άλλη μια χρονιά στον Φοίνικα, με τον οποίο  τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τη χρονιά που μας πέρασε.
Οι άνθρωποι του Φοίνικα κινούνται για την παραμονή και της Ευαγγελίας Στεφάτου. Αν η ομάδα του Πειραιά τονωθεί με ενισχυτικές κινήσεις (περιφέρεια, αλλά κυρίως στις θέσεις 3-4-5) ,τότε θα μιλάμε για ένα last dance των δύο αειθαλών αθλητριών να ανεβάσουν στην Α1 την ομάδα, στην οποία αγάπησαν και αγαπήθηκαν όσο λίγες μπασκετμπολίστριες.
Ευχόμαστε στην Αναστασία Ευμορφόπουλου (κατά κόσμον Σίσσυ) να συνεχίσει να σκοράρει κατά ριπάς και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *