Type to search

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανανεώσεων συνέχεια στον Φοίνικα Πειραιά: Μένει άλλη μια χρονιά και η Ευαγγελία Στεφάτου!

Share

Η έμπειρη παίκτρια, Ευαγγελία Στεφάτου  εχθές το βράδυ  συμφώνησε για την επέκταση της συνεργασίας της για άλλον έναν χρόνο με την Πειραϊκή ομάδα.

Η 38  χρονη περιφερειακή καλαθοσφαιρίστρια μένει..Πειραιά και για του χρόνου, αποδεικνύοντας πως όσο το λέει η καρδούλα της και αντέχει το σώμα της θα οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας της.  Εξάλλου η βραχύσωμη παίκτρια ήταν αδύνατο να αποχωριστεί το alter-ego της, τη Σίσσυ Ευμορφοπούλου τόσο εύκολα, μιάς και πλέον βρίσκονται εντός παρκέ με κλειστά μάτια, αφού έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα μαζί ως συμπαίκτριες (10 χρόνια).

Ο κόουτς της ομάδας , Κυριάκος Αράπης τρίβει τα χέρια του ως προς την παραμονή της Στεφάτου,  η οποία στα περισσότερα παιχνίδια ήταν άκρως καθοριστική για την ομάδα του Φοίνικα. Εικάζεται βέβαια ότι η Ευαγγελία θα έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής από πέρυσι ,(όταν και το ροτεΐσον του Φοίνικα ήταν πολύ κλειστό, εξαιτίας των περιορισμένων λύσεων απ’ τον πάγκο), με σκοπό η Πειραϊκή ομάδα να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά της  Στεφάτου.

Η γεννημένη στην  Ηλιούπολη μπασκετμπολίστρια επιθυμούσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φοίνικα, που και αυτός με τη σειρά του την ήθελε για την επόμενη σεζόν .Επομένως οι δύο πλευρές συνεχίζουν την κοινή τους πορεία, που ξεκίνησε προ διετίας, με στόχο να οδηγήσουν την ομάδα του Πειραιά σε μία ιστορική άνοδο στην Α1 κατηγορία μπασκετ γυναικών.

Ευχόμαστε στην Ευαγγελία (γνωστή με το παρατσούκλι Ζιζή) Στεφάτου να έχει μια αποδοτική, υγιή και ευχάριστη χρονιά με τα χρώματα του Φοίνικα και συνιστούμε  στις αντίπαλες της να προσέχουν ιδιαίτερα, μιάς και η Ζιζή συνεχώς παίρνει και ανώτερο χρώμα ζώνης στο kick boxing και στο Combat Ju Jitsu!!

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *