Type to search

Barcelona Borussia Dortmund Chelsea fc EUROPA LEAGUE Genoa FC Jose Mourinho Juventus LA LIGA Ligue 1 Liverpool FC Manchester United MILAN' MLS ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΛΑΤΣΙΟ ΛΕΙΨΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Λίβερπουλ Λίγκ 1 ΛΙΓΚ 1 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΣΕΡΙΕ Α ΤΟΤΕΝΑΜ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Mία 11άδα παικτών που το συμβόλαιο τους λήγει τον Ιούνιο

Share

Όπως κάθε καλοκαίρι, το μεταγραφικό  παζάρι αναμένεται και φέτος ιδιαίτερα ζεστό. Σε αυτό το καθιερωμένο πάρε-δώσε των παικτών έρχονται να προστεθούν και ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιο τους εκπνέει στα τέλη Ιουνίου. Τέτοιοι είναι και οι 11 που σας παρουσιάζουμε.

Όποιος ψάχνει, βρίσκει λέει και ο θυμόσοφος λαός. Αυτό ακριβώς  πρέπει να κάνουν και τα κορυφαία κλάμπ της Ευρώπης, ψωνίζοντας από το… ράφι των παικτών που ενδέχεται να μείνουν ελεύθεροι σε λίγο καιρό. Υπάρχουν αρκετά δελεαστικές προτάσεις ποδοσφαιριστών που το συμβόλαιο τους λήγει στα τέλη του μήνα και είναι άγνωστο το αν θα ανανεωθεί από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν. Με μία πιο προσεκτική ματιά βλέπουμε ότι υπάρχουν παίκτες κάτω των 30 ετών, όπως o Kρίστενσεν και ο Ρομανιόλι, ενώ υπάρχουν και μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές σαν τον Λούις Σουάρεζ, με εμπειρία, τίτλους και πολλά-πολλά παιχνίδια στην πλάτη τους. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τις 11 επιλογές που εύκολα θα μπορούσαν να παίξουν μαζί στην αρχική σύνθεση της ομάδας, ενώ με μία γρήγορη ματιά βλέπουμε πως υπάρχουν άλλες 11 ενδιαφέρουσες λύσεις (χωρίς ανάλυση) στον πάγκο.

Σαλβατόρε Σιρίγκου

Κάθε μεγάλη ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, ξεκινά  από έναν ικανό τερματοφύλακα. Ο Σαλβατόρε Σιρίγκου με παρουσίες σε Ligue 1, Serie A, La Liga, αλλά και Εθνική Ιταλίας (με την οποία κατέκτησε πέρυσι το Euro), είναι απόφοιτος της Ιταλικής σχολής πορτιέρο και μπορεί να εμπνεύσει ακόμη εμπιστοσύνη κάτω από τα γκολπόστ. Ψηλός, καλός με την μπάλα στα πόδια και με αρκετή εμπειρία, αφού έχει παίξει πάνω από 500 ματς στην καριέρα του. Φέτος αγωνίστηκε 37 φορές  με τη φανέλα της Τζένοα, η οποία υποβιβάστηκε στη Serie B. Επομένως ο Σιρίγκου με την ηγετική φυσιογνωμία εντός των αποδυτηρίων, αποκλείεται να συνεχίσει με ‘’Τους Γρυπαετούς’’ και έτσι συνιστά, παρά τα 35 του χρόνια και την πτώση της αξίας του (μόλις 1,5 εκατομμύρια ευρώ), μία καλή λύση για οποιαδήποτε μεσαίας δυναμικής ομάδα σε Ιταλία και Γαλλία. Πριν λίγο καιρό το όνομα του είχε ακουστεί για τη Λάτσιο.

Αλέσσιο Ρομανιόλι

Αν μία ομάδα πρέπει να επιλέξει προσεκτικά τον τερματοφύλακα της, τότε πρέπει να ναι απολύτως σίγουρη και για  τον κεντρικό αμυντικό που θα ανεβάσει επίπεδο την οπισθοφυλακή της. Ο 27 χρονος Ιταλός κάπτεν της Μίλαν είναι ένας τέτοιος σέντερ μπακ, με μπόλικη εμπειρία από Serie A (292 αγώνες). Το γεγονός δε ότι είναι αριστεροπόδαρος είναι ένα από τα σύν του, αφού κάθε προπονητής προτιμά ο ένας του στόπερ (στα συστήματα με τετράδα πίσω), να έχει αριστερό πόδι, για να έχει καλύτερο build-up η ομάδα του. Ο προσφάτως πρωταθλητής Ιταλίας, Ρομανιόλι έπαιξε φέτος με τους Ροσονέρι 26 φορές, ενώ έβαλε και ένα γκολ. Στιβαρός πίσω και ηγετικός εντός  και εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Ρομανιόλι είναι πολύ καλός στα τάκλιν και στις αναχαιτίσεις επικίνδυνων φάσεων. Σίγουρα αποτελεί μία value for money λύση ( αξία, 20 εκατομμύρια ευρώ), αφού είναι μόλις 27 ετών, επομένως όποια ομάδα τον αποκτήσει ελεύθερο (αν δεν ανανεώσει με τη Μίλαν), μπορεί να τον πουλήσει σε δύο χρόνια, βάζοντας στα ταμεία της τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ. Όπως και για τον Σιρίγκου, έτσι και για τον Ρομανιόλι φημολογείται πώς η Λάτσιο ‘’τον ψήνει ‘’ να υπογράψει και να αγωνιστεί με τους Μπιανκοσελέστε στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

 

Αντρέας Κρίστενσεν

Ο Δανός στόπερ της Τσέλσι αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για την αμυντική γραμμή οποιασδήποτε ομάδας. Εξάλλου δεν τον πήραν και τα χρόνια, κάτι που μαρτυρά η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, η οποία υπολογίζεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Ο γεννημένος το 1996 Σκανδιναβός έπαιξε με τους ‘’Μπλέ΄΄  τη χρονιά που μας πέρασε 34 φορές και πέτυχε 2 τέρματα, δίνοντας παράλληλα και 1 τελική πάσα. Αδιαμφισβήτητα θα απασχολήσει όλους τους μεγάλους των Ευρωπαϊκών πρωταθλήματων, μιά και ήδη έχουν γραφτεί πολλά σενάρια με το πιο ..ζουμερό να είναι αυτό περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα. Mένει να φανεί αν οι Μπλαουγκράνα θα’’ψωνίσουν’’ ξανά ελεύθερο σέντερ μπακ και μάλιστα πάλι από την Πρέμιερ Λίγκ (μετά και τον Έρικ Γκαρσία της Σίτι).

Μάρσελ Χάλστενμπεργκ

O 30 χρονος αριστερός οπισθοφύλακας της Λειψίας είναι μία λύση που συμφέρει. Είναι διπλοθεσίτης (παίζει και στόπερ), είναι αρκετά ψηλός (1,88) και κατέχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του κλασικού Γερμανού αμυντικού.  Στο δημιουργικό σκέλος είναι αρκετά δυνατός, μιάς και έχει καλή σέντρα, ενώ το καλό άλμα του τον βοηθάει στις κεφαλιές. Mε τους ‘’ Κόκκινους Ταύρους’’ κατέγραψε 13 εμφανίσεις την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, αφού ο προπονητής του, Τεντέσκο προτιμούσε τον Ανχελίνο. Το μόνο βέβαιο είναι πώς ο παίκτης μπορεί να ανταποκριθεί σε μία μέτριου βεληνεκούς ομάδα της Μπουντσελίγκα. Η αξία του αυτή την στιγμή ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο επειδή τα χρήματα δεν λένε πάντα την αλήθεια, ο Μάρσελ είναι μία πολύ τίμια λύση, έχοντας παίξει πάνω από 150 παιχνίδια στη Γερμανία. Πέρυσι είχε ακουστεί πως η Ντόρντμουντ τον ήθελε, ωστόσο φέτος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Πάντως δεν αποκλείεται ο παίκτης να ανανεώσει με τη Λειψία, αφού σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να τελειώσει εκεί την καριέρα του.

Σέρζ Οριέ

 

O 29 χρονος Ιβοριανός δεξιός μπακ της Βιγιαρεάλ συνιστά ένα από τα μεγαλύτερα λαβράκια που κάθε μικρομεσαία Ευρωπαϊκή ομάδα θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της. Ο ακραίος οπισθοφύλακας  έχει μεταξύ άλλων στο βιογραφικό του  τετραετή θητεία σε Τότεναμ και τριετή σε Παρί Σεν Ζερμέν, καθιστώντας εαυτόν μία πολύ ελκυστική και συνάμα προσιτά οικονομική λύση, αφού η αξία του υπολογίζεται σύμφωνα με το transfermarkt περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού κατέγραψε 24 συμμετοχές με τα ‘’ Kίτρινα Yποβρύχια’’ τις οποίες συνόδευσε με 2 ασίστ. Με τη Βιγιαρεάλ φέτος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιον λίγκ, κόντρα στη Λίβερπουλ, όπου και αποκλείστηκε. Ο Οριέ είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει και τη θέση του κεντρικού αμυντικού, όταν παρουσιαστεί λειψανδρία στα στόπερ. Εικάζεται πώς το όνομα του θα παίξει σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια, δεν αποκλείεται όμως η Ισπανική ομάδα να τον ανανεώσει, για να έχει μία ρεζέρβα του Χουάν Φοϊθ.

 

Άξελ Βίτσελ

O Βέλγος αμυντικός μέσος μετά από μία γεμάτη τετραετία στην Μπορούσια Ντόρντμουντ θα ψάξει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Τον περασμένο Ιανουάριο έκλεισε τα 33 του χρόνια, εντούτοις φαίνεται πως ακόμη το έχει. Στον νευραλγικό χώρο του κέντρου των ‘’Κιτρινόμαυρων’’ της Γερμανίας το κοντέρ του μέτρησε 41 εμφανίσεις και 2 τέρματα.  Η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα 4 εκατομμύρια ευρώ και ήδη το όνομα του έχει παίξει για τη Γαλατασαράι, που τερμάτισε 13η, κάνοντας μία απογοητευτική σεζόν. Η Μαρσέιγ επίσης φέρεται να τον θέλει, σε μία προσπάθεια να δυναμώσει τη μεσαία γραμμή της. O παίκτης με το χαρακτηριστικό μαλλί αναμένεται να εμπλακεί στα μεταγραφικά σενάρια πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων, αφού η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη ακόμη και σήμερα που τα χρόνια έχουν περάσει. Ο Βέλγος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία στις θέσεις 6 και 8 του κέντρου, συνιστώντας ένα εργαλείο που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στη φαρέτρα του. Να σημειώσουμε δε πως ο Βίτσελ είναι αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Βελγίου από το 2008 κι έπειτα, έχοντας παίξει με τους ‘’Κόκκινους Διαβόλους ‘’ 120 φορές καθιστώντας εαυτόν τον δεύτερο παίκτη σε συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.

 

Πόλ  Πογκμπά

Ο Γάλλος κεντρικός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η πιο θελκτική περίπτωση παίκτη που μένει ελεύθερος. Από την 1η Ιουλίου ο Πογκμπά έχει το δικαίωμα να υπογράψει με όποια ομάδα θέλει. Η  γνωστή και μη εξαιρετέα στον 29 χρονο ποδοσφαιριστή Γιουβέντους ερίζει για την υπογραφή του. Ο εκκεντρικός Γάλλος χαφ θα δημιουργήσει αναμφίβολα ένα μικρό μεταγραφικό σίριαλ γύρω από το όνομα του με πρωταγωνίστριες τις Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.  Η ‘’Mεγάλη Kυρία’’ της Ιταλίας μοιάζει να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι των άλλων δύο, αφού ο παίκτης γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο Τορίνο. Ο Πογκμπά αποχωρεί από τους ‘’ Kόκκινους Διαβόλους’’ μετά από μία εξαετία στο νησί.  Φέτος έπαιξε 27 φορές με την ομάδα του Μάντσεστερ, πετυχαίνοντας μόλις 1 γκολ. Ωστόσο, τροφοδότησε τους συμπαίκτες του 9 φορές με τελική πάσα, σώζοντας κάπως τα προσχήματα της μετριότατης χρονιάς που πραγματοποίησε. Ο θηριώδης παίκτης θα θελήσει να κάνει ένα restart το φετινό καλοκαίρι προκειμένου να βρει την αγωνιστική του ανάταση και να θυμηθεί βεβαίως τον παλιό καλό του εαυτό. Αν το τελευταίο συμβεί, οποιαδήποτε ομάδα αποσπάσει το ΄΄ ΝΑΙ’΄ του θα βγει εν πολλοίς κερδισμένη. Η χρηματιστηριακή αξία κρατιέται σύμφωνα με το transfermarkt σε υψηλά στάνταρ (55 εκατομμύρια) ,επιβεβαιώνοντας πως ο με ρίζες από τη Γουινέα κεντρικός μέσος έχει ακόμη καλό όνομα. Θα πάρει ο Πογμπά τον ανάποδο δρόμο από Μάντσεστερ προς Τορίνο ή θα καταλήξει κάπου αλλού; Αυτό θα το μάθουμε τις προσεχείς ημέρες.


Τζέσι Λίνγκαρντ

Αποχωρήσεων συνέχεια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 29 χρονος Λίνγκαρντ βρίσκεται στην έξοδο του Αγγλικού κλάμπ, αφού δεν υπάρχει πρόθεση από την άλλοτε κραταιά ομάδα να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ο Άγγλος επιθετικός μέσος είναι προϊόν της Γιουνάιτεντ, όντας μέλος αυτής από το μακρινό πια 2000. Μετά από μία 20ετία και βάλε λοιπόν, ο Λίνγκαρντ θα αφήσει τα κόκκινα που φόρεσε 232 φορές και θα ψαχτεί για άλλη ομάδα. Ο δάνεισμος του παίκτη στη Γουέστ Χαμ πέρυσι εκτός από το γεγονός ότι προοιώνιζε τη φυγη του από το Όλντ Τράφορντ, άνοιξε και διάυλο επικοινωνίας με τα σφυριά τα οποία τον ξαναθέλουν στο ρόστερ τους. Εκτός από την ομάδα του  Ανατολικού Λονδίνου, ο Μουρίνιο που τον γνωρίζει από τη θητεία του στη Μάντσεστερ ακούστηκε ότι θα τον ήθελε στη Ρόμα. Ο Λίνγκαρντ έπαιξε φέτος σε 22 παιχνίδια (κυρίως ως αλλαγή), βάζοντας 2 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ. Ο παίκτης που από το 2018 λανσάρει τα δικά του ρούχα στο εμπόριο αγωνίζεται και στα δύο φτερά της επίθεσης, αποτελώντας έτσι μία αρκετά έξυπνη προσθήκη για την ομάδα που θα τον εντάξει στο δυναμικό της.  Ο Άγγλος έχει να δώσει ακόμη πράγματα και θα προσπαθήσει να πάρει μία τελευταία ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά αξίζει και να σταματήσει την κατρακύλα της αξίας του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο (20 εκατομμύρια αυτή την εποχή).

 

Ντι Μαρία

 

O σκόρερ του δευτέρου τέρματος της Αργεντινής στο Διηπειρωτικό παιχνίδι ανάμεσα στην Αλμπισελέστε και την Ιταλία, Άνχελ Ντι Μαρία μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος του μήνα. Ο παίκτης θα αφήσει την Πόλη του Φωτός ύστερα από 7 χρόνια και σχεδόν 300 εμφανίσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ντι Μαρία υπήρξε πάντα πολύτιμος για τους Παριζιάνους, με τις ασίστ και τα γκολ που σημείωσε. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε ο 34 χρονος άσσος αγωνίστηκε σε 31 ματς της πρωταθλήτριας Γαλλίας συμμετέχοντας σε 14 γκολ (5 τέρματα ο ίδιος και 9 ασίστ). Η ποιότητα του  είναι εγνωσμένη και ο ίδιος ο Λατινο-Αμερικάνος φαίνεται ορεξάτος να βοηθήσει όπου κι αν πάει και πολλές είναι οι ομάδες που θα ήθελαν να τον δουν να φορά τη φανέλα τους. Η Γιουβέντους μοιάζει να τον έχει πλησιάσει προσφέροντας του διετές συμβόλαιο, με τον ίδιο τον Ντι Μαρία να θέλει μονοετές. Μένει να φανεί αν η ‘’Βέτσια Σινιόρα’’ θα καταφέρει να ντύσει τον παίκτη στα ασπρόμαυρα και να τον κάνει να αγωνιστεί και στη Serie A. Η Μπαρτσελόνα επίσης κοιταεί προσεκτικά τις εξελίξεις και ενδεχομένως θα κάνει μπάσιμο για τον παίκτη, που και συμφέρει… και μπορεί την άνοιξη στην επίθεση των Μπλαουγκράνα να φέρει. Ο γεννημένος στο Ροζάριο Αργεντινός έχει αξία 12 εκατομμύρια ευρώ στην παρούσα φάση και σίγουρα  θα εξετάσει ενδελεχώς το επόμενο βήμα στην σπουδαία του καριέρα, διότι  το κλάμπ στο οποίο θα πάει φέτος το καλοκαίρι ίσως να είναι και το τελευταίο του.

 

Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Ουαλός παίκτης έσπαγε τα μεταγραφικά ρεκόρ (101 εκατομμύρια ευρώ) του παγκόσμιου ποδοσφαίρου το καλοκαίρι του 2013, αφήνοντας την Τότεναμ για τη Βασίλισσα Ρεάλ Μαδρίτης. 9 χρόνια μετά ο Μπέιλ δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή των προηγούμενων ετών, κάτι που αποτυπώνεται από την πτώση της  αξίας του (από 90 εκατομμύρια τον Ιούλιο του 2016, 3εκατομμύρια ευρώ το 2022), αλλά και από τα φετινά του νούμερα στην Πρωταθλήτρια Ισπανίας (7 εμφανίσεις και 1 γκολ). Ο δεξιός εξτρέμ που κάποτε αλώνιζε όλη την πλευρά της Ρεάλ, αναμένεται να αποτελέσει υπόψήφιο στόχο αρκετών ομάδων του νησιού, όπου  έκανε το ξεκίνημα αλλά και το ξεπέταγμα του ως ποδοσφαιριστής. Οι φήμες τον θέλουν κοντά στη Νιουκάστλ, ωστόσο και η πρώην ομάδα του, Tότεναμ ίσως θελήσει να τον επαναφέρει στις τάξεις της, προσφέροντας του το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του. Eικάζεται ότι ο Μπέιλ που φέτος κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ (δίχως να αγωνιστεί στον τελικό) με τη Ρεάλ Μαδρίτης ίσως εμπλακεί ως μεταγραφικός στόχος και της Σάουθάμπτον, όμως οι Άγιοι είναι λιγάκι δύσκολο να καλύψουν τις απαιτήσεις του παίκτη, μιάς και ακόμη έχει υψηλό κασέ.

 

Λούις Σουάρεζ

Ο Ουρουγουανός σέντερ φορ  αποχωρεί από τους “Κολτσονέρος ” μετά από μια επιτυχημένη διετία. Τη σεζόν 2020-2021, όταν και  η  ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε πήρε τη La Liga  μετά από 7 χρόνια, ο Σουάρεζ ήταν ακρογωνιαίος λίθος του τελευταίου τρίτου του γηπέδου, σημειώνοντας 21  γκολ, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε άλλα 3 με τις ασίστ που έδωσε.  Φέτος και παρότι πάτησε  το 35ο έτος της ηλικίας του ,φάνηκε πως  η ικανότητα του να …. δαγκώνει τα αντίπαλα δίχτυα δεν έχει ξεθωριάσει ακόμη. Για του λόγου το αληθές  την χρονιά που έφυγε πριν  λίγες μέρες, ο Λούις Σουάρεζ φόρεσε τα χρώματα της Ατλέτικο Μαδρίτης 45 φορές, τις οποίες συνόδευσε με 13 τέρματα και 3 τελικές πάσες. Ο χρόνος είναι αμείλικτος και αφήνει τα σημάδια του σε όλους , ωστόσο ο Ουρουγουανός μοιάζει ακόμα διψασμένος για νέες προκλήσεις στη μεγάλη καριέρα του . Φημολογείται πως η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ θα τον ήθελε για τη γραμμή κρούσης της . Ο ίδιος ο Eλ Πιστολέρο είναι γνώστης του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο, δηλαδή της Πρέμιερ Λιγκ ,αφού ξέρει τα πάντα για αυτήν από την άκρως επιτυχημένη θητεία του στη Λίβερπουλ ( 2011-2014). Μένει να φανεί αν οι άλλοτε συμπαίκτες στους “Reds”, Τζέραρντ και Σουάρεζ θα σμίξουν ,αυτή τη φορά όμως υπό άλλο πρίσμα. Ο Λατινοαμερικάνος έχει αξία  8 εκατομμύρια ευρώ παρά την προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία του και αφού οι αντοχές του έχουν πέσει αισθητά αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φορ τα τελευταία χρόνια κι όχι ως εξτρέμ (όπως στη Λίβερπουλ) . “Οι Χωριάτες ” θα προσπαθήσουν να τον πείσουν , έτσι ώστε να αποσπάσουν θετική απάντηση και να προσθέσουν μία έμπειρη  και ποιοτική λύση στην αιχμή του δόρατος τους και να αυξήσουν τον ανταγωνισμό στον βασικό τους σέντερ φορ Γουότκινς!  Τέλος, το όνομα του παίκτη ακούγεται έντονα για την άλλη άκρη του Ατλαντικού (MLS), επομένως δεν αποκλείεται ο Σουάρεζ λόγω του πλουσιοπάροχου συμβολαίου που μπορεί να βρει εκεί, να γίνει κάτοικος Αμερικής.

 

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *