Type to search

Eurovision

Κροατία: Η Μία Ντίμσιτς εκτός του μεγάλου τελικού της Eurovision

Share

Η Μία Ντίμσιτς με καταγωγή από το Όσιγιεκ της Κροατίας εκπροσώπησε την χώρα της με το τραγούδι <<Guilty Ρleasure>>, στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του διαγωνισμού.

H Μία ήρθε στην 11η θέση έναντι 17 τραγουδιών. Εκτός από την Κροατία στον πρώτο ημιτελικό συμμετείχαν η Αλβανία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Ελβετία, η Σλοβενία, η Ουκρανία, η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Μολδαβία, η Πορτογαλία, η Δανία, η Αυστρία, η Ισλανδία και η Αρμενία. Η εκπρόσωπος της Κροατίας στη Eurovision έβαλε τα δυνατά της και είπε ότι άφησε την καρδιά της στη σκηνή. Το βράδυ πριν τον ημιτελικό η Μία είπε ότι ένιωθε περήφανη. Ωστόσο, παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν λίγο νευρική.

<<Η παράσταση στο Τορίνο, όπου εκπροσώπησα την Κροατία στη Eurovision, για μένα ανεξάρτητα από την τοποθέτηση είναι μια μεγάλη προσωπική και επιχειρηματική επιτυχία από την οποία έμαθα πολλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό>>, είπε η Μία, η οποία είχε και στο πλευρό της την οικογένειά της, τους φίλους της και φυσικά τον επικεφαλή της αποστολής της Κροατίας τον Τόμισλαβ Στρένγκλ

.

<<Είμαστε λυπημένοι γιατί δεν φτάσαμε στον τελικό και είμαστε λυπημένοι όλοι για αυτό. Φυσικά, πιστεύαμε και ελπίζαμε να προκριθούμε αλλα μερικές φορές χρειάζεται να έχουμε λίγη τύχη. Η Μία έκανε εξαιρετική και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στη σκηνή της Eurovision. Είμαστε περήφανοι για αυτήν και και ευχαριστούμε αυτήν και την ομάδα της για όλη την προσπάθεια και τις στιγμές που περάσαμε μαζί σε αυτό το ταξίδι της Eurovision>>, είπε ο Στρένγκλ.

Η τελευταία φορά που η Κροατία ήταν στον τελικό ήταν το 2017, όταν εκπροσωπήθηκε από τον Ζακ Χούντεκ. Ένα χρόνο νωρίτερα στον τελικό προκρίθηκε η Νίνα Κράβιτς.

Άγγελος Φραγκισκάτος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *