Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Πόρτο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία με γκολ τίτλου στο 90+4′

Share

Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας για 30ή φορά στην Ιστορία της στέφθηκε μέσα στο «Ντα Λουζ» η Πόρτο, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Μπενφίκα, στο μεγάλο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής της Primeira Liga. “Χρυσό” γκολ ο Ζαϊντού στις καθυστερήσεις.

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της σεζόν, η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο χρειαζόταν ένα βαθμό για να «κλειδώσει» και μαθηματικά τον τίτλο. Το πέτυχε με τον ιδανικότερο τρόπο, φεύγοντας νικήτρια από την έδρα της Μπενφίκα (0-1).

Το γκολ του Ζαϊντού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αυτό που της έδωσε -και μαθηματικά- το 30ό πρωτάθλημα στην Ιστορία της

Με τη νίκη αυτή, οι “δράκοι” έφτασα τους 88 βαθμούς και εξασφάλισαν την απαραίτητη… διαφορά από την Σπόρτινγκ. Βασικός σε ένα ακόμη ματς κάτω από τα δοκάρια της Μπενφίκα έπαιξε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου οπαδός στους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα

Μαχαιριές μέχρι θανάτου σε έναν 31χρονο οπαδό και μεταφορά στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση για μια 28χρονη, με την αστυνομία να έχει ήδη αρχίσει έρευνα για να βρει τον ή τους υπαίτιους.

ο Κονσεϊσάο το γιόρτασε με χορό και πούρα στα αποδυτήρια

Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν είναι μόνον εξαιρετικός προπονητής, αλλά και… ωραίος τύπος. 

Ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ οδήγησε την Πόρτο στην κατάκτηση του τίτλου και μετά το διπλό επί της Μπενφίκα, έδωσε ένα απίστευτο σόου στα αποδυτήρια του “Ντα Λουζ”, χορεύοντας με ένα πούρο στο στόμα. 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *